Muslera: Şampiyonluk için önümüzde birçok maç var

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Kasımpaşa galibiyetinin ardından görüşlerini paylaştı.

Muslera: Şampiyonluk için önümüzde birçok maç var
Muslera: Şampiyonluk için önümüzde birçok maç var
GİRİŞ 11.03.2023 23:00 GÜNCELLEME 11.03.2023 23:05

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'da sakatlığını atlatarak sahalara geri dönen Fernando Muslera, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

“Kendimi iyi hissettiğim zaman geri dönmeyi başardım”

Sakatlık sürecini de anlatan başarılı futbolcu, “Bu arada sağlık ekibiyle çalışmamız çok yardımcı oldu. Fizyoterapistlerle, doktorlarla, kaleci hocamızla birlikte çalıştığımız için bu maça gelebildim, iyileşebildim. Doktorlar 4-5 hafta demişti. Ben de 4. haftada geri dönebildim. Çok fazla konuşmadım hocamızla o konuda. Kendimi iyi hissettiğim zaman geri dönmeyi başardım” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı formayı en çok giyen oyuncular arasında yer aldığının hatırlatılması üzerine Muslera, “Birinci olmak zor, 10 yıl daha oynamam gerekir bunun için. 2011’den beri buradayım, ailemi burada kurdum, birçok arkadaşım oldu ve doğru karar olduğunu düşünüyorum buraya gelmemin, onca yıllar önce” dedi.


“Şampiyonluğa daha çok olduğunu düşünüyorum”

Sakatlık sonrası sahaya dönüşte tedirginlik yaşayıp yaşamadığı ve şampiyonluk şanslarının sorulmasına Fernando Muslera, şu cevabı verdi:

“Belli bir kaygım vardı. Sonuçta ayaktan bir sakatlıktı. Oyun oynarken, hareket ederken sürekli kullanıyorum. Doktorumla konuştum, oynayabileceğimi düşündük. Şampiyonluğa ise daha çok olduğunu düşünüyorum. Önümüzde birçok maç var.”

“Türkiye’nin parçası olmaya devam edeceğim”

Futbolcu olarak sözleşmesi bitse de her zaman Galatasaray’ın bir parçası olacağını vurgulayan 36 yaşındaki futbolcu, “2024’e kadar kontratım var fakat Galatasaray benim için böyle bir şey değil. Tabii ki de vücudum el verdiği sürece ben oynamaya devam edeceğim. Fakat oyuncu olarak olmasa da her zaman Galatasaray’ın bir parçası olmaya devam edeceğim. Türkiye’nin de parçası olmaya devam edeceğim” açıklamalarında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.