Oğulcan Çağlayan 1. Lig ekibine kiralandı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Pendikspor, geçtiğimiz günlerde kiralık olarak oynadığı Giresunspor'la yollarını ayıran ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Oğulcan Çağlayan'ı renklerine bağladığını açıkladı.

Oğulcan Çağlayan 1. Lig ekibine kiralandı!
Oğulcan Çağlayan 1. Lig ekibine kiralandı!
GİRİŞ 15.01.2023 21:53 GÜNCELLEME 15.01.2023 22:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Pendikspor, geçtiğimiz günlerde kiralık olarak oynadığı Giresunspor'la yollarını ayıran ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Oğulcan Çağlayan'ı renklerine bağladığını açıkladı.

İstanbul ekibinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Pendikspor'umuz, Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan'ı kiralık olarak renklerine bağladı. Oğulcan Çağlayan'a 'Ailemize hoş geldin' diyor, Pendikspor formasıyla başarılar diliyoruz."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dur senin yolun 3 lige kadar gider sen rizesporun değerini anlayacaksin alt liglerde şimdi seni rizede iken kandiranlari nerde niçin geleceğin futbolcusuna sahip çikmiyorlar hani çok iyi idin
    Cevapla
  • Bayram ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Rize nerede oynuyor
    Cevapla
  • Yavaş gel 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeee nereden nereye.
    Cevapla