Galatasaray'a Yunanistan'dan müjde! Resmen istediler

Yunana temsilcisi Olympiakos'un Galatasaray'da gözden düşen Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'a talip olduğu belirtildi.

Galatasaray'a Yunanistan'dan müjde! Resmen istediler
Galatasaray'a Yunanistan'dan müjde! Resmen istediler
GİRİŞ 16.12.2022 09:31 GÜNCELLEME 16.12.2022 09:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da Patrick Van Aanholt'la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Hollandalı sol beke Yunanistan temsilcisi Olimpiakos talip oldu.

Sarı-Kırmızılı takımın, elinden çıkarmaya çalıştığı 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuya teklif gelmesinden dolayı mutlu olduğu ve Van Aanholt'un Yunan takımıyla anlaşması halinde bu transfere kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Gözden düşmüştü!

Patrick Van Aanholt sezonun başlarında maçlara ilk 11 başlamış ancak daha sonra formasını Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e kaptırmıştı.

Tecrübeli futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 9 resmi maçta forma giydi. Aanholt bu karşılaşmalarda gol atamazken 2 asiste imza attı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile olan kontratı 2024 sona erecek.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu okan hocadan bişey anlamadım takımın başına geldikten beri takımı berbat etti bıraktı bi oyuncu bi maç kötü oynadı diye hemen gözden düşürüyor yanlış üstüne yanlış yapıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Komedi
    Cevapla
  • Nhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Malı alırken kazanacaksın bunları takıma kim aldırıyor. kötü oyuncuyu ben iyi yaparım diye rüya gören teknik adamlarlar. iyi oyuncu kumaşından belli olur. bunun gibi bek oyuncusu bizim alt liglerde dolu
    Cevapla
  • Rüstem Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedavadan az bir paraya gidiyordur. Ne zaman kâr ederek oyuncu sattık ki? Her ne hikmet ise ;gönderdiğimiz, beğenmediğimiz oyuncular gayet güzel oynuyorlar gittikleri yerde demek ki bizde bir şey var.
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    cimboma müjdeden başka bir şey yok ki açık ara fark açan rakibini ilk yarı kırmızı kartlarla telef ediyorlar hiçbiri doğru da değil kartların
    Cevapla
  • Nirvana 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomun en az 8 puanı gasp edildi yoksa açık ara liderdi
    Cevapla
  • Nirvana 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomun en az 8 puanı gasp edildi yoksa açık ara liderdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle