Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkan Söğüt, "Kerem kesinlikle yurt dışına transfer olma düşüncesine sahip." dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması!
Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması!
GİRİŞ 12.12.2022 23:21 GÜNCELLEME 12.12.2022 23:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkan Söğüt, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

ArenaNapoli'ye konuşan Söğüt, Kerem'in transferi ve oyundaki tarzı gibi birçok konuya değinerek merak edilen soruları yanıtladı.

Napoli'nin Kerem'i takip eden takımlardan biri olduğunu vurgulayan İtalyan basını Erkan Söğüt'e bu konu hakkındaki düşüncelerini sordu.

Söğüt, "Bu bir gurur kaynağıdır. Ancak kulüpler arasında bir şey varsa söyleyemem. Şimdiye kadar kimse benimle temasa geçmedi. Öncelikle şunu belirtmeliyim, Kerem Galatasaray'da çok mutlu. Çok gelişti, büyüdü. Daha düşük bir ligden geliyor ancak iyi performanslarla milli takıma kadar yükseldi. Galatasaray'da sözleşmesi var ve gelişmeye devam ediyor ancak tüm futbolcular bir gün farklı bir ülkeye transfer olmak ister." dedi.

Kerem'in uygun şartlar oluştuğunda yurt dışına transfer olacağını söyleyen Söğüt, ''Zaman ve koşullar herkes için uygun olduğunda olabilir. Kısacası tüm tarafların memnun olması gerekiyor. Kerem kesinlikle yurt dışına transfer olma düşüncesine sahip. Bir Türk futbolcunun başka liglere, örneğin Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal. Serie A ilginç liglerden birisi." ifadelerini kullandı.

Kerem'in nasıl bir futbolcu olduğunu soran İtalyan basınına Erkan Söğüt, "Kerem gelişen bir futbolcu, her yıl gelişiyor. Muhammed Salah ve Kevin De Bruyne gibi her yıl daha iyisini yapan oyuncular var, gelişmelerini açıkça görebilirsiniz Kerem bu kaliteye sahip. Kerem çok sıkı antrenman yapıyor, titiz ve muhteşem bir karaktere sahip. En çok çalışmayı sevdiğim isimlerden birisi, mesleğine kendisini yüzde yüz olarak adamış olduğu için. Bir menajer olarak böyle bir oyuncuya sahip olmak harika." diye konuştu. 

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray forması ile toplam 96 maça çıkarken 25 gol ve 17 asist yaptı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    hayatında top görmemis adam gelmis burda yorum yapıyor. once kerem seviyesine cıkın ondan sonra yorum yazın.gidip kendi isine bakın. bosbelesler
    Cevapla
  • Ayt 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce 5-10 maç üst üste güzel oynasın sonra zaten gider. Ama bir standardı yokki 2 iyi oynuyor 1 kötü
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bedavacilar daha 40 yasindalar emekli olup hem çalışacak hemdevletin parasını bedava yiyecekler
    Cevapla
  • fenerlisiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    giderse lisansını öder ve gider rahatsız olmayın siz
    Cevapla
  • Gogo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık artık eyt sabah akşam Eyt ile yatıp kalkıyoruz yeter bee
    Cevapla