Juan Mata'dan Fenerbahçe sözleri! "Rakip görüyorum"

Galatasaray’ın İspanyol yıldızı Juan Mata, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında lider Fenerbahçe'yi rakip olarak gördüğünü söyledi.

Juan Mata'dan Fenerbahçe sözleri! "Rakip görüyorum"
Juan Mata'dan Fenerbahçe sözleri! "Rakip görüyorum"
GİRİŞ 03.12.2022 19:29 GÜNCELLEME 03.12.2022 19:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, İspanya La Liga ekibi Rayo Vallecano ile Nef Stadyumu’nda oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, "Uzun bir aradan sonra tipik bir ilk maç olduğunu düşünüyorum. En önemli olan maç ritmi kazanmak ve kimsenin sakatlanmamasıydı. Altyapıdan gelen oyuncuların oynadıkları dakikalar en önemlisiydi. Sonuçtan memnun değiliz. Bu maçların önemi sonuçtan ziyade kendimizi hazırlamayla ilgili” diye konuştu.

"Orada rahat oynayabilirim"

Portekizli futbolcu Sergio Oliveira’nın yokluğunda onun o bölgede oynamasının söz konusu olduğunun hatırlatılması deneyimli futbolcu, “Milli takımda oynadığım bir pozisyon. Kariyerimin çoğunluğunda kanatlarda ve ofansif orta daha oynadığımdan dolayı orada rahat oynayabilirim. Hocanın nasıl bir yapı istediğiyle alakalı bir şey" ifadelerini kullandı.



"Rakibimiz Fenerbahçe"

Spor Toto Süper Lig’deki şampiyon yarışında kimi rakip gördüğüyle ilgili sorulan soruya 34 yaşındaki futbolcu, "Şu anda gördüğümüz rakip Fenerbahçe. Şu anda lider oldukları ve bizden iki puan farkları oldukları için. Biz araya girmeden önce çok iyi sonuçlar aldık. Ondan öncesinde de çok iyi sonuçlar alıyorduk. Bizim gibi başka takımlar da lig şampiyonluğu için mücadele edeceklerdir. O yüzden bu arayı iyi bir şekilde kullanmamamız lazım. Dünya Kupası’ndan gelecek oyuncularla birlikte güzel bir çalışma yapmamız ve iyi bir ritim yakalamamız lazım. Attığım golden ve yaptığım asist memnum. Burada daha maç ritmi yakalamamız daha fazla oynamamız gerekiyor. Bu şekilde kendimizi geliştireceğiz" şeklinde cevap verdi.

"Umarım İspanya kazanır"

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda İspanya’dan memnun olduğunu ifade eden Juan Mata, "Son maçı kaybetseler de çok iyi iş çıkardılar. Benim de tuttuğum ve kazanması istediğim, çok hak eden de bir takım. Bir çoğu takım arkadaşlarım. Sürpriz de bir Dünya Kupası geçiyor. Sonuçlarla ilgili olarak birçok insan da şaşırmış durumdadır. Onun dışında İngiltere, Arjantin ve Brezilya var. Fransa da mücadele edecektir. Umarım İspanya kazanacaktır" açıklamasında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de biz sizi rakip bile görmüyoruz sorun orda.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim izlediğim maç 0-1 gibi bitti. Demek ki sonradan maç devam etmiş...
    Cevapla
  • Maho Aga 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama Fener sizi değil hakemleri rakip olarak görüyor.
    Cevapla
  • Muratçım 1 yıl önce Şikayet Et
    Muratçım satın alma derken bence önce kendinize bakın geçmişiniz karanlık haksız okadar şampiyonluklarınız varki çok olduğu için sende hatırlamayabilirsin. Yöneticiniz eski futbolcu ve başkanlarınız kendi takımlarına kefil olmadılar. Bence sen laf atmadan kendinize bakın
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıdaki faulü lehinize penaltı veren hakemleri değil mi. Zaten hakemleri ayarlamanız şampiyonluk nasi göreceksiniz ki. Ha bide takımları satın almak vardı. 2010-11 gibi
    Cevapla