Nelsson'dan Sevilla açıklaması: Hayal kırıklığı yaşadım

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'ya transferine izin vermediği Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson, hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Nelsson'dan Sevilla açıklaması: Hayal kırıklığı yaşadım
Nelsson'dan Sevilla açıklaması: Hayal kırıklığı yaşadım
GİRİŞ 21.11.2022 13:00 GÜNCELLEME 21.11.2022 13:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cim-Bom’un Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Dünya Kupası için bulunduğu Katar’da ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T.’ye konuştu.

“Maaşımın yükseldiğini bilmiyorum” başlığıyla verilen haberde, Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediği öne sürüldü. Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Sadece şimdiki zamanda yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.

“Bakalım ne olacak?"

Victor Nelsson’un yaz transfer döneminde kariyerinde bir başka büyük değişikliği daha kaçırdığına işaret edilen haberde, yıldız savunmacının bunun Dünya Kupası’ndan sonra olup olmayacağı konusunda şu anda spekülasyon yapmak istemediği dile getirildi. Nelsson konuyla ilgili olarak, “Bakalım ne olacak? Olabildiğince anı yaşamaya çalışıyorum ve şu anda burada olmaya odaklanmış durumdayım. Galatasaray’dan ayrılmam gerektiğinde, Sevilla mı yoksa başka bir şey mi olacağını görmemiz gerekecek” dedi.

Nelsson’un ayrıca, gülümseyerek, “Sevilla’ya transfer sözü verildiğini duymadım. Ama yine çok şey söyleniyor. Zam aldığımı hatırlıyorum. Aynı zamanda hakkında hiçbir şey bilmediğim bir konu” dediği ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Emirsah 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupası ve bu sene süper ligde üst seviyede oynamaya gayret et önümüzdeki sene iyi bir bedelle sana kapılar açılır. Hem sen hem biz kazanırız.
    Cevapla
  • Nitelim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme fesih bedelin belli getir nereye gidiyorsan git
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevilla kim ya yürü git
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin ikinci yarısı mal pazarında satar gibi satsınlar. Yerine oynayabilecek tonla adam var. Yerli bir stoper daha alınır.
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Klavyesi olan sportif danışman edasında racon kesiyor. Tartsan bir gram zeka çıkmaz
    Cevapla