Juan Mata: Attığım ilk gol taraftarımız için

Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendi. Takımının 2. golünü atan Juan Mata galibiyeti değerlendirdi.

Juan Mata: Attığım ilk gol taraftarımız için
Juan Mata: Attığım ilk gol taraftarımız için
GİRİŞ 28.10.2022 22:48 GÜNCELLEME 28.10.2022 22:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray formasıyla ilk golüne imza atan Juan Mata, Karagümrük galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

"İlk golümü attığım için çok mutluyum." Mata, "2-0 olduğu için de maçı da kazandık anlamına geliyordu. O yüzden de çok mutlu oldum. Taraftarlar sıkıntı anlarımızda da yanımızda. Bu gol onlar için, onlar için attım bu golü." dedi.

İspanyol yıldız, "Dünya Kupası öncesi 2 maçımız kaldı. Bu kalan 2 maçı kazanmamız çok önemli. Bu iki maç da zorlu. Arayı iyi şekilde değerlendirip liderlik için mücadele etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den övgüyle bahseden Mata, "Kendimi İstanbul'da ve Galatasaray'da gerçekten mutlu hissediyorum. Galatasaray taraftarı beni çok iyi kucakladı, Türk halkı da beni çok iyi şekilde karşıladı. Bunun için teşekkür ediyorum. Yarın çok önemli bir gün, umarım herkes güzel bir gün geçirir." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Galatasaraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Mata bu golü geç. Sen bjk ve başakşehir e gol at takım galip gelsin o zaman konuş hakkındır. Ötesi boş muhabbet.
    Cevapla
  • GS aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam niye kenarda bekliyor. Kerem bugünlerde formsuz. Dünkü maçta bariz görüldü. Hocanın kerem için ısrarlı olmaması gerekir. Bir iki hafta oynamasın bak ı zaman nasıl forma girer.
    Cevapla
  • Arif inanç 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük şans işte. Şeker şeker Size çarpıyor ve gol.
    Cevapla