Galatasaray, İlkay Gündoğan için harekete geçti!

Galatasaray, sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan İlkay Gündoğan'ı transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaray, İlkay Gündoğan için harekete geçti!
Galatasaray, İlkay Gündoğan için harekete geçti!
GİRİŞ 21.10.2022 11:38 GÜNCELLEME 21.10.2022 11:39
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İlkay Gündoğan'ın transferini düşünüyor.

İngiliz basınından The Sun, Galatasaray'ın Manchester City'deki kontratının son yılına giren İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediğini öne sürdü. Habere göre daha önce Türkiye'de oynamak istediğini açıklayan İlkay Gündoğan'ın City ile henüz yeni sözleşme imzalamaması da bu iddiayı güçlendiriyor.

Pep Guardiola'nın Manchester City'nin başına geçmesinin ardından yaptığı ilk transfer olan İlkay, İngiliz ekibiyle çıktığı 267 maçta 51 gol atmıştı. Manchester'da geçirdiği altı yılda dört Premier Lig zaferi yaşayan oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada çocukken sarı-kırmızılı takımı tuttuğunu söylemişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • hacıdayı 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında gelir...
    Cevapla
  • ERCAN64 1 yıl önce Şikayet Et
    adam Manchester City nin kaptanı ne işi var galatasarayda , galatasaraylı yöneticiler kendlerini mi kandırıyorlar yoksa taraftarımı anlamadım. son haftalarda 1-2 maçını izleme şansım oldu . futbolun farklı bir boyutunu yaşıyor ilkay , türkiye liginde ne işi var. şakamı bu
    Cevapla
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuca ulaşırsa Gs liler için büyük bir kazanım olur ligde.Bu sene Fb Şampiyon.Ali başkan ve ekibi süper bir ekip kurmuş.Artik gelecek yıl Gs Fb ye rakip olabilir.
    Cevapla
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler erden timur senin var olduğun yerde gelmeyecek futbolcu yok biz sana inanıyor güveniyoruz.
    Cevapla
  • dincer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak buna gülünür işte manyakmısınız siz ya adam ne yapacak burada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle