Tudor, Sacha Boey'in transfer edilmesini istedi!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü ve şu anda Marsilya'nın başında bulunan Igor Tudor, sarı-kırmızılıları Fransız sağ beki Sacha Boey'in transfer edilmesini istiyor.

Tudor, Sacha Boey'in transfer edilmesini istedi!
Tudor, Sacha Boey'in transfer edilmesini istedi!
GİRİŞ 13.10.2022 19:56 GÜNCELLEME 13.10.2022 19:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 2022-23 sezonu öncesi gözden çıkarılan ancak tekrar kadroya alınarak 11'in değişmez ismi olan Sacha Boey bu kez Igor Tudor'un listesine girdi.

Marsilya ile başarılı bir çıkış yapan Hırvat teknik adam Fransız kulübünün yöneticilerinden Ocak ayı transfer döneminde Galatasaraylı oyuncu Sacha Boey'in takıma katılmasını istedi. Eski Galatasaray teknik direktörü Tudor geçtiğimiz haftalarda milli futbolcu Cengiz Ünder ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti.

Boey'in maaşına zam yapılacak!

Rennes'ten transfer edilen ve bonservisine 1 milyon 150 bin Euro ödenen Sacha Boey'in maaşına gösterdiği performans nedeniyle zam yapılacak ve 900 bin Euro'ya yükseltilecek.

Serbest kalma bedeli 15 milyon euro

Galatasaray, Boey ve menajeriyle masaya oturarak genç futbolcunun sözleşmesine 15 milyon Euro civarında bir serbest kalma bedeli koymayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılar bu hamleyle birlikte transferin gözdesi olabilecek Boey'in muhtemel transferinde elini güçlendirmek istiyor.(Ajansspor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • tamam 1 yıl önce Şikayet Et
    cengiz+15 m avro
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Heee
    Cevapla