Yunus Akgün: Beklentiyi karşılamak istiyorum

Galatasaray'da Yunus Akgün maçın ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren genç futbolcu, "Ben asist yaptım, Kerem 2 gol attı. Biz gollere katkı yaptıkça daha farklı skorlar da çıkacak." dedi.

Yunus Akgün: Beklentiyi karşılamak istiyorum
Yunus Akgün: Beklentiyi karşılamak istiyorum
GİRİŞ 11.09.2022 22:44 GÜNCELLEME 11.09.2022 22:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig 'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazanan Sarı-Kırmızılı ekipte Yunus Akgün maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Son haftalarda performanslarının arttığının altını çizen genç futbolcu, "Son 2 haftadır artan bir oyunumuz var. İlk haftalarda sadece bunu skora yansıtamıyorduk. Ben asist yaptım, Kerem 2 gol attı. Biz gollere katkı yaptıkça daha farklı skorlar da çıkacak." dedi.

"Geçen sezon benim için çok iyi geçmişti"

Taraftarların beklentisinin de farkında olduğunu belirten Yunus Akgün, "Geçen sene sezon benim için çok iyi geçmişti. Taraftarlarımızdan beklenti yüksek ve ben de bu beklentiyi karşılamak istiyorum. Bazen skora yansıtamıyoruz ama Galatasaray forması giydiğimiz sürece elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah böyle devam ederiz." sözlerini dile getirdi.
 

Emin Bayram: Her gün daha iyiye gidiyoruz

Maçın ardından görüşlerine yer verilen genç oyuncu, "Bu takımın formasını giymek büyük bir şans. Akademiden yükselen her oyuncunun hayali burada top oynamak. Elimden geleni yapıyorum. Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Hücumda da savunmada da daha iyi işler yapacağız" dedi.

Hem Gaziantep FK hem de Kasımpaşa maçlarında geriye düşmelerine rağmen kazandıklarının altını çizen Emin, "90 dakika boyunca gol atmak isteyen bir takımız. Geri düşsek de moralimizi bozmadan üstüne gidiyoruz. 3 puan için çok mutluyuz. Taraftarımız da bugün deplasmanda olmamıza rağmen harika destek verdi. Bizi desteklemeye devam etsinler, yolun sonu şampiyonluk olur inşallah" ifadelerini kullandı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Dardı 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha. Dün. Paraları. Çulla etiniz. Bilindik ülkem milleti
    Cevapla