Antalyaspor, Luyindama'yla kiralık olarak anlaştı!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray’dan Christian Luyindama ile bir yıllığına kiralık olarak anlaştı.

Antalyaspor, Luyindama'yla kiralık olarak anlaştı!
Antalyaspor, Luyindama'yla kiralık olarak anlaştı!
GİRİŞ 08.09.2022 23:08 GÜNCELLEME 08.09.2022 23:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Antalyaspor, Luyindama'yı kadrosuna kattı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndae gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan katıldı.

Adnan Başkan imza töreninde yaptığı konuşmada; bu sezon Soner, Alperen, Cemali, Ömer ve Larsson ile anlaşma imzaladıklarını, Haji’yi bonservisiyle aldıklarını, Ndao’yu yeniden kiraladıklarını ve altyapıdan Amar’ı A takıma dahil ettiklerini hatırlattı.

"Deneyimli bir oyuncu"

Daha iyi ve iddialı bir Antalyaspor izlettirmek için Başkan Aziz Çetin önderliğinde yoğun bir çalışma örneği gösterdiklerini ve fedakarlıklar yaptıklarını anlatan Adnan Başkan, “Luyindama Türk futbolunu bilen deneyimli bir oyuncu. Galatasaray’dan 1 yıl için kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Umarım hem savunmada hem de hücumda takımımıza katkı sağlayacaktır. Kendisine başarılar dilerken camiamıza da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.



"Sahada konuşmayı tercih ederim"

Luyindama ise Antalyaspor ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek sözlerine başladı. Geldiği andan itibaren futbol aşkını ve tutkusunu hissettiğini anlatan Demokratik Kongolu futbolcu, “Bu durum beni daha çok motive etti. Daha fazla konuşmak istemiyorum, sahada yapacaklarımı gösterip sahada konuşmak istiyorum” diye konuştu.

Başarılı savunma oyuncusu, Christian Luyindama, “Antalyaspor’dan teklif aldığım ilk andan itibaren Antalyaspor ve Antalya’yı incelemeye başladım. Üst sıraları zorlamaya çalışan, buna motive olan iyi bir takım olduğunu gördüm. Hocamız ile yapacağım görüşmeden sonra kişisel ve takım olarak hedeflerimiz hakkında daha net konuşabilirim. Hedef ne ise, hocamın direktifleri doğrultusunda elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan açıklama

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise "Profesyonel futbolcumuz Christian Luyindama Nekadio’nun 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ile anlaşılmıştır. Futbolcunun net 1.050.000 EUR’luk 2022-2023 sezonu ücretinin net 500.000 EUR’luk kısmı şirketimiz tarafından karşılanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem kirala hem maaşın yarısını öde.Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Samed 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu luyindamanın saçına nolmuş dümdüz photoshop zannettim
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir oyuncu Galatasaray haksızlık yapıyor Marcao’dannbile daha iyiydi
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    luyindamaya forma şansı verip denemeleri lazımdı, sacha boeyide oynatmadılar yollayaçaklardı forma şansı verdiler maçın yıldızı oldu.
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl transfer yarısını veren klüp veritor
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer başarısı budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle