Galatasaray'da Harit yeniden gündemde! Anlaşma sağlandı iddiası

Galatasaray transfer döneminin başında da istediği Schalke 04'te forma giyen 25 yaşındaki oyuncu Amine Harit için yeniden harekete geçti.

Galatasaray'da Harit yeniden gündemde! Anlaşma sağlandı iddiası
Galatasaray'da Harit yeniden gündemde! Anlaşma sağlandı iddiası
GİRİŞ 31.08.2022 09:43 GÜNCELLEME 31.08.2022 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emre Akbaba'nın performansından memnun kalmayan ve kadrosuna net bir 10 numara katmak isteyen Galatasaray, rotasını yeniden Amine Harit'e çevirdi.

Sarı-kırmızılılar, Schalke 04'te forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için transfer döneminin başında da nabız yoklamış hatta Alman kulübüyle prensip anlaşmasına varmıştı.

Faslı futbolcunun 2.7 milyon Euro'luk maaş beklentisi nedeniyle geri adım atan sarı-kırmızılılar, transfer döneminin son günlerinde yeniden harekete geçti.

5 MILYON EURO BONSERVİS

Schalke 04 ile 5 milyon Euro bonservis bedelinde el sıkışan Aslan, Harit ile de tekrar görüşmelere başladı. Fakat bu transferde Galatasaray'ın işi zor. Çünkü Harit ile Premier Lig kulüplerinden Leicester City de ilgileniyor. Bu nedenle Harit'in düşündüğü, kararını bugün vereceği öğrenildi.

Geçen sezon Marsilya'da kiralık oynayan yıldız futbolcu, 34 maçta 5 gol atarken, 4 de asist yapmıştı. (Sabah)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yazıktırya 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş! Şu harit marit çöpleri doldurmayın yine! Yeni takım kuruyorsunuz, hemen başarılı olsun istiyorsunuz, taraftar baskısından korkuyorsunuz yapmayın! biz sizden yıldız transferi beklemiyoruz, bizim istediğimiz kalıcı bir sistem! Bu sistemi oturtacak bir politika belirleyin biz 3 sene bekleriz, gereken desteğide veririz. Boşuna kulübü daha fazla borç batağına sokmayın, manajerleri, çöp futbolcuları zengin etmeyin yazıktır ya!
    Cevapla