Galatasaray'ın Suso için teklif yaptığı iddia edildi!

Galatasaray'da transfer harekatı dört bir koldan sürüyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, alınacak kanat oyuncusunun 10 numara özelliklerinin olmasını istedi. Yönetim, bunun üzerine Suso için Sevilla'ya teklif götürdü.

GİRİŞ 24.08.2022 11:30 GÜNCELLEME 24.08.2022 11:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye maçının ardından 3 transfer hedeflerinin olduğunu söyleyen teknik direktör Okan Buruk'un Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi.

Okan Buruk, alınacak kanat oyuncusunun 10 numara özelliklere sahip olmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı kurmaylar Sevilla'da forma giyen İspanyol futbolcu Suso için teklifte bulundu.

Takvim'in haberine göre, İspanyol oyuncunun menajeri ile de kontakt kurulduğu ifade ediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro olan 28 yaşındaki Suso için Sevilla'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin iletildiği öğrenildi.

Suso'nun 2018 yılı Aralık ayındaki piyasa değeri ise 50 milyon Euro idi. Sol ayaklı bir oyuncu olan tecrübeli yıldız, sağ kanat dışında 10 numaralı mevkide de forma giyebiliyor. 1.77 boyunda olan Suso 5 kez de İspanya Milli Takım formasını terletti. Yıldız futbolcu daha önce Liverpool, Almeira, Genoa ve Milan'da da forma giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin ilk yarisi bitmeden alirsak ne mutlu
    Cevapla
  • Battalgazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş futbolcu
    Cevapla
  • Berkay 1 yıl önce Şikayet Et
    GüZel karar
    Cevapla
  • 01adana 1 yıl önce Şikayet Et
    takımda yunus ve kerem gibi üst düzey kanatlar varken ne gereği var.
    Cevapla
  • asdf 1 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma sağa değil kereme kesici lazım
    Cevapla