Bomba iddia! Icardi, Galatasaray için İstanbul'da

PSG'den ayrılması gündemde olan Mauro Icardi ve menajeri Wanda Nara'nın transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldiği iddia edildi.

GİRİŞ 18.08.2022 13:18 GÜNCELLEME 18.08.2022 13:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın PSG'yle yollarını ayırmaya hazırlanan 29 yaşındaki Arjantinli golcü Mauro Icardi ile transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edildi.

Haber Global'de yer alan habere göre; Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mauro Icardi ve menajeri Wanda Nara'nın, transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldiği belirtildi.

Luis Campos aracılık yapıyor

Geçen sezon Galatasaray eski başkanı Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos, sezon sonunda Paris Saint Germain ile anlaşmıştı. Fransız ekibinin kadrosunda revizyona gitme kararı alan Fransız spor adamı, Galatasaray'ın Icardi'yle temas etmesinin ardından Sarı-Kırmızılılarla bu transfer için görüşme yapıyor. Ancak oyuncuyu Premier Lig ekiplerinden Manchester United da istiyor.

Barcelona altyapısından yetiştikten sonra 2011 yazında toplam 325 bin euro bedelle Sampdoria, ardından 2013 yazında 13 milyon euro karşılığı Inter'e geçen Icardi, adını burada duyurdu.

Inter'in kaptanlığını da yürüten Icardi, 2020 yazında 50 milyon euro bonservisle PSG'ye geçti. PSG formasıyla 92 maça çıkan 29 yaşındaki golcü, 38 gol atıp 10 asist yaptı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir emekli daha
    Cevapla
  • Alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kim.büuük görsünler bakalım.
    Cevapla
  • erco 1 yıl önce Şikayet Et
    Mauro Icardi Welcome to Galatasaray Skills Goals yaz pariste attigi tüm golleri izle Youtubede
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel gel. Falkao gibi elinizde patlar
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Patlayanlar belli oluyor
    Cevapla
  • Sneijder 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gelen kronik mi sadece falcao kronik sakatlığı vardı
    Cevapla
  • zzz 1 yıl önce Şikayet Et
    ne güldüm zoruna gidiyo dimi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Paramız bol nasıl olsa savurun gitsin. Bu paraların ülkeye gelmesi için kaç fabrika ve kaç işçi çalışıyor neden hiç düşünmezler acaba
    Cevapla
  • Gökhn 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle