Galatasaray, Marko Arnautovic için harekete geçti!

Galatasaray, Bologna'da forma giyen 33 yaşındaki Avusturyalı golcü Marko Arnautovic için harekete geçti.

GİRİŞ 22.07.2022 09:38 GÜNCELLEME 22.07.2022 09:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yollarını ayıran Galatasaray, golcü transferinde Haris Seferovic'i kadrosuna kattı. Fakat Sarı- Kırmızılılar, İsviçreli forvetten başka bir oyuncuyu daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu doğrultuda gündemdeki isim de Marko Arnautovic... Daha önce Süper Lig'de; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine gelen 33 yaşındaki forvetin menajeri ile temas kurulduğu öğrenildi.

Şu anda İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın formasını giyen ve 2 yıllık kontratı kalan Avusturyalı santrforun, 4 milyon Euro üzerinde bir ücret talep ettiği ortaya çıktı. Fakat Aslan, bu rakamın çok yüksek olduğunu belirtti.

Orta yol bulunacak

Şimdi ise taraflar arasında orta yol aranıyor. Eğer yıllık ücret konusunda bir çözüm bulunursa bu kez rota İtalya olacak. Galatasaray Yönetimi, Bologna ile bonservis pazarlığına girecek. Yıldız forvet, geçtiğimiz sezon Çin ekibi SH Port'tan, Bologna'ya 3 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Ecem ececm 1 yıl önce Şikayet Et
    Florian griliş olmalıydı olmalıydı olmalıydı .
    Cevapla
  • Altan Altunsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimlara spor bakanliginin el atmasi gerelli 33 uasinda asama 3 miluon nirde bornservis vermek akil isi degil yazok sporda GS sogudum
    Cevapla
  • Harbici 1 yıl önce Şikayet Et
    Forvet hattı toplam yaşı 30+36+33= 99
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında futbol oynamanın son sezonlarına doğru gelmiş futbolçuları transfer etmeye çalışıyorlar ,galatasaraya bonservis kazandıraçak futbolçular lazım , önceki sezonlardaki falcao örneği var takıma katkı sağlayamadı ,gomis ilk geldiği sezon gibi değil kaliteli futbolçular fakat futbolda yaş önemli takıma katkısı ve bonservis getirisi açısından.
    Cevapla
  • 01adana 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yaştaki adama 4m çok. yarı fiyatına geliyorsa gelsin.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki yarı fiyatı az
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle