Galatasaray'dan sponsorluk açıklaması

Galatasaray'dan sponsorluk çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray'dan sponsorluk açıklaması
Galatasaray'dan sponsorluk açıklaması
GİRİŞ 01.07.2022 19:58 GÜNCELLEME 01.07.2022 20:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da futbolcular yeni sezon hazırlılarını sürdürürken yönetim de sponsorluk çalışmalarında bulunmaya devam ediyor.

Galatasaray Kulübü, sponsorluk ve iş birliği çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan duyuruda, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek mevcut iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirme yönünde, gerekse yeni iş birlikler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." denildi.

"Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz başlangıç noktasındadır"

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama, şöyle devam etti:

"Bu çerçevede çeşitli kurumlarla farklı aşamalara gelmiş çalışmalarımız devam etmektedir. Uluslararası havayolu firması Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır. Yönetimimizin benimsediği şeffaflık ilkeleri çerçevesinde kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Top 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi çok iyi para alırlarsa borcunun yarısını kapatıyor
    Cevapla