Umut Bozok'un oynamak istediği takım ortaya çıktı!

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de attığı 20 golle gol kralı olan 25 yaşındaki forvet Umut Bozok'un Galatasaray'da oynamak istediği belirtildi.

Umut Bozok'un oynamak istediği takım ortaya çıktı!
Umut Bozok'un oynamak istediği takım ortaya çıktı!
GİRİŞ 06.06.2022 10:50 GÜNCELLEME 06.06.2022 10:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon Kasımpaşa formasıyla gol kralı olan Umut Bozok'un Galatasaray'da forma giymek istediği belirtildi.

Harika performansıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da gözüne giren Umut Bozok, ilk kez milli takıma da seçildi.

Galatasaray'da başkanlık seçimine günler kala yeni sezonun kadro yapılanması için de çalışmalar sürüyor.

Galatasaray'da bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de gol kralı olan Umut Bozok için temas kuran Burak Elmas yönetimi araya seçim girince görüşmeleri durdurdu. Ancak, sezonu Kasımpaşa'da geçiren ve ligi gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, çocukluk takımı Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor.

Lorient'ten kiralanan Umut Bozok, bu sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 38 lig maçında 20 gol atarak gol kralı olurken 8 de asist yapmayı başardı.

Galatasaray Tweetleri ortaya çıktı!

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Diagne ye 13 m avro paraya çakmıştınız bunu da bedava verin de hak yerini bulsun gerçi ikisini toplasan yine 13 m avro etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidersen yedek oturucan. Seni 11 de oynatacak yürek büyüklerde yok. Olamazda. Menajer amcaları kızar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İlle yanancı mı olması gerrk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk alınır, bonservis yüksek olur biraz ama yıllık ücreti az ister, örnek mi ambarat Kayseri'den geldi, ücret az aldı dedi o parayı bonservisime verin, yine emre akbaba diğerleri daha fazla teklif etti o GS i seçti
    Cevapla
  • Ruzgar ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İ S T E M İ Y O R U Z bizi Galatasaraydan soğutmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle