Galatasaray'da Domenec Torrent yeni başkanı bekliyor

Galatasaray’da kalmak isteyen Domenec Torrent, yeni seçilecek başkanı bekliyor. İstanbul’dan ayrılmayan deneyimli çalıştırıcı hazırlıklarını bile yapıyor.

Galatasaray'da Domenec Torrent yeni başkanı bekliyor
Galatasaray'da Domenec Torrent yeni başkanı bekliyor
GİRİŞ 23.05.2022 08:54 GÜNCELLEME 23.05.2022 17:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da geleceği tartışılan teknik direktör Domenec Torrent lig bitmesine rağmen İstanbul’dan ayrılmadı. Katalan teknik adam, 11 Haziran’daki seçimleri bekleme kararı aldı. 

Yeni başkanı ikna etmeye çalışacak

Seçim sonuçlarına göre hareket edecek olan Torrent yeni seçilecek başkanla masaya oturacak ve kalmak için ikna etmeye çalışacak.
 
Kaleciler hariç tüm oyuncuları yeterli buluyor

Raporunu ayrıntılı şekilde hazırlayan, kamp programı ile beraber gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyen Domenec Torrent yeni sezonda sınırlı bir kadro ile mücadele edilmesini istiyor. Kaleciler hariç 20 kişilik kadroyu yeterli bulan Torrent kiralıktan dönen Emre Akbaba ve Yunus Akgün’den de çok umutlu.

Deneyimli çalıştırıcının kalması halinde takımıyla beraber 4 Temmuz’da sezon başı hazırlıklarına başlaması bekleniyor.

Kalmak istediğini açıklamıştı

Domenec Torrent, ligde oynanan son Antalyaspor maçının ardından da basın toplantısında kalmak  istediğini vurgulamıştı. (Milliyet)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • TARAFTAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Domenec Torrent kalırsa iş yapar Şimdi hoca kendi kurmadigi takimla nasil bir basari bekliyorsunuzki sadece Fatih Terim yanlis bir zamanda ayrildi onun haricinde Domenec Torrent yerine onun gibi bir hoca bulamazsiniz.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Deneyimli hoca derken merak ettim neyi hangi başarıyı baz alarak bunu yazıyorsunuz çok merak ediyorum! Ya biz Futbolu bilmiyoruz ya da siz çok biliyorsunuz!
    Cevapla
  • Orhan Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz galiba ligi ilk dörtte bitirdik de bizim haberimiz mi yok? hangi oyuncu yeterli ben söyleyim Marcao, Nelson, Kerem, Mustafa Mohammed, Emre Akbaba, Yunus, Morutan bunlarin dışındakiler takıma sürekli puan kaybettirdi buna Muslera da dahil heleki Taylan Berkan Babel Ömer Bayram bu takımın oyuncuları asla değil
    Cevapla