Galatasaray'dan 'yıldız' açıklaması

Galatasaray, Fenerbahçe'nin son dönemdeki 28 şampiyonluk açıklamalarının ardından bir açıklama yaptı.

Galatasaray'dan 'yıldız' açıklaması
Galatasaray'dan 'yıldız' açıklaması
GİRİŞ 09.05.2022 22:41 GÜNCELLEME 09.05.2022 22:47
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden 'yıldız' tartışmalarıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kulübün yazılı açıklaması şu şekilde:

"Değerli Kamuoyunun Dikkatine,

Son günlerde Süper Lig şampiyonlukları konusunda, hukuki temeli ve geçerliliği bulunmayan, gayriciddi iddiaların yeniden gündeme getirilme çabalarını dikkatle takip ediyoruz.

Bilindiği gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde yapmış olduğu meşruiyeti bulunmayan 28 şampiyonluk konulu başvuruya karşı Galatasaray Spor Kulübü tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na 23 Mart 2021 tarihli dilekçemiz ile başvurulmuştu.

Devam eden süreçte, 21 Nisan 2021 tarihli ikinci dilekçemiz ile ilk başvurumuza ek beyan ve itirazlarımız da Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilmişti.

Söz konusu dilekçelerimiz vasıtasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’nün hiçbir hukuki dayanağı olmayan iddialarına konu başvuru ile buna bağlı taleplerin neden reddedilmesi gerektiği Türkiye Futbol Federasyonu’na detaylıca izah edilmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sözde iddiasına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki hukuki süreci son derece yakından takip etmektedir ve ilerleyen dönemlerde de takip etmeye devam edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü, bugün itibariyle müzesindeki 22 şampiyonluk kupasıyla ve dört yıldızı ile Türkiye’nin en çok Süper Lig Şampiyonluğu olan kulübüdür."

YORUMLAR 57
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Gs 7 yıldız fb yoksa ağlıyor mu?
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    gese lilerin yokmuymuş o dönem şampiyonlukları o yüzdenmi avkırıyorlar bu kadar yazık eziklere
    Cevapla
  • lm2 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin 28 şampiyonluğu saymaya başladığınız yıldan bizde sayarsak 31 şampiyonlukla 6 yıldız oluyor. tekrardan sevgiler saygılar
    Cevapla
  • refik 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanında böyle başladıysa lig birşey biliyorlardıda böyle yaptılar ve yıllarca buna ses çıkarılmadan böyle devam etti daha önce başvurdular ve başvuru kesin bir dille reddedildi zaten. bir daha bunun gündeme gelmesi ak parti hükümetinin oylarının düşmesi için girişimdir. ne karar çıkarsa çıksın herşey gibi bu da hükümet sebep oldu denecek ve akp oy kaybettirilmeye çalışılacaktır bu gezinin sponsoru her yolu deniyor uyanık olalım. şuan ki bunu talep edenler bu talepten vaz geçmeli bir daha gündeme getirilmemeli yoksa ülkemizde kaos olur.
    Cevapla
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    gs haklı bir Fenerbahçeli olarak çok net diyebilirim ki 59 da ligi bu şekilde başlatanlar bilmiyorlardı ama siz biliyorsunuz aşırı zekiler sizi. 59 öncesi şampiyonluklar geçerli olması için 59 da bu lig başladığında sayılmış olmalıydı aradan yarım yüzyıl geçtikten sonra bazı aklı evvellerin aklına gelip de kurallar değiştirilemez. yani bizim şampiyonluklar hepsinden fazlaydı o zaman bu konulardan haberimiz bile yoktu. ne zaman geçildik bir de üstüne fark yedik hemen eski defterler kurcalandı palavralara sarılırdı. bırakın geçmişi geleceğe bakalım. gelecekten hiç mi ümidimiz yok
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman her yerde en büyük fener
    Cevapla
  • Gs li serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi emin misin biz galatasaray aylesi olarak çok büyük bir taraftar a sahipiz ve bizim için yıldız önemli değil tek aşk galatasaray ❤❤❤❤
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle