Galatasaray başkan adayından Sergen Yalçın bombası!

Okan Buruk ve Nuri Şahin gibi bir Türk hocayı göreve getirmek istediklerini belirten Metin Öztürk'ün Sergen Yalçın ismini ise gizli tuttuğu öğrenildi.

Galatasaray başkan adayından Sergen Yalçın bombası!
Galatasaray başkan adayından Sergen Yalçın bombası!
GİRİŞ 16.04.2022 18:51 GÜNCELLEME 16.04.2022 23:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk seçilirse Türk bir teknik adamla yola devam edecek. Nedeni ise düşündüğü Marcelo Bielsa'nın 4 milyon avrodan tek kuruş inmemesi.

Okan Buruk ve Nuri Şahin zor

Türk isim olarak Okan Buruk ya da Nuri Şahin iddiaları gündeme gelse de arka planda ismi sır gibi saklanan Sergen Yalçın var. Okan Buruk'un çocuğunun hastalığı, Nuri Şahin'in ise Antalyaspor'a verilmiş sözü nedeniyle bu iki isimle anlaşma yolu zor gözüküyor.

Sergen Yalçın'la görüşüldü

Çağdaş Atan ya da Ömer Erdoğan gibi isimler de her ne kadar Öztürk'ün hoca adayları arasında gösterilse de bomba bir iddia gündeme geldi. O da Öztürk'ün Florya'nın başına getirmeyi düşündüğü Sergen Yalçın'la görüştüğü haberi oldu. O iddiaya göre Metin Öztürk, Yalçın'a seçilmeleri durumunda kendisini teknik direktör olarak düşündüklerini söyledi. (Fotospor)

YORUMLAR 25
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergenin şimdiye kadar yaptığı başarı muamma Okan Buruk takımı en baştan kurup toplayıp takımı şampiyon yapmıştır her teknik adamın harcı değil bu iş Aynı takım ile Sergeni koyun bakalım şampiyon yapabiliyor mu Okan ile Sergen arasında uçurum fark var
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergene futbolcular ihanet etti. Gsray alirsa basarili olur.
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları Futboldan soldurdunuz bırskın bunları hiç birşeyin tadı tuzu zevki kalmamışki siz daha ne macera arıyorsunuz
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    2022/2023 sezonun şampiyonu belli Sergen hoca gelirse GS ye
    Cevapla
  • İzci 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma Galatasaray da yetişmiş kaldırmadık kupa kalmayan Okan buruk dururken Sergen Yalçın gelirse bu yönetimde taraftarın gözünde kendini bitirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle