'Boey maç günü Galatasaray’ı sattı!'

Galatasaray efsanesi Ümit Davala katıldığı bir programda Sacha Boey'nin halsizliğini bahane ederek Gaziantep FK maçında oynamadığını söyledi.

'Boey maç günü Galatasaray’ı sattı!'
'Boey maç günü Galatasaray’ı sattı!'
GİRİŞ 24.03.2022 13:01 GÜNCELLEME 24.03.2022 13:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Barcelona'ya dramatik şekilde elenerek Avrupa'ya veda eden Galatasaray milli ara öncesi deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 yenildi.

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Domenec Torrent maç öncesinde Omar Elabdellaoui'nin sakatlık, Sacha Boey'nin ise hastalık nedeniyle kadroda yer almadığını söyledi.

Galatasaray efsanesi Ümit Davala ise Nutspor'da katıldığı bir programda Fransız bekin halsizliği bahane ederek oynamak istemediğini ifade etti.

"Galatasaray, maçtan bir gün önce idmanını statta yapıyor. Omar orta yaparken adalesinden sakatlık yaşıyor. Ona rağmen Gaziantep’e götürülüyor. Orada MR’ı çekiliyor ve doktor ‘Oynayamaz’ raporu veriyor. Ligde hep Omar oynar, Sacha Boey onun yedeğidir. Maç günü Boey, Omar’ın oynamadığını bildiği için maç günü Torrent’e ‘Ben halsizim. Antep’e karşı oynayamam’ diyor. Halsizlik, yorgunluk herkeste var zaten. Halsizlik olsa bile serum yiyip, vitamin alıp çıkar oynarsın."

Ümit Davala, Sacha Boey'nin oynamaktan kaçtığı ifade ederek, "Galatasaray'ı sattı" ifadelerini kullandı.

"Ben futbolculuk dönemimde bu halde iken onlarca maça çıkmışımdır. Fedakarlık yapmışızdır. Boey’in bu yaptığında şeytanlık sezdim. Sen maç günü Galatasaray’ı satıyorsan bu şekilde, oynamam diyorsan sen de bir şeytanlık var. Galatasaray’ın sana ihtiyaç duyduğu bir dönemde sen oynamam diyorsun. Eğer başka bir teknik direktör olsaydı orada Boey’i ilk uçakla Fransa’ya gönderirdi. Boey 21 yaşında, daha hiçbir şeyi elde etmemiş. O forma çok kıymetli. Sen bu işlere girme, O formayı satmak, oynamamak gibi hiçbir lüksün olamaz. Boey’e bunu hiç yakıştıramadım. Kabul edilebilir bir durum değil. Boey’in bu tavırlarından dolayı Antep maçında Semih Kaya sağ bek oynatıldı."

YORUMLAR 8
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    zerre kadar katılmıyorum. oyuncu o halde oynasaydı çok büyük zarar verebilirdi takıma sonuçta başka oyuncularda var
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman satın gitsin
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    onu bu yola ne itti acaba boey ilk zamanlarında çok çok iyiydi ama sonra birşeyler oldu antep maçında oynasa bile bir şey değişirmiydi bence değişmezdi işler kötü gitmeye başlayınca sorumluluk benim ama deyip bir yerleri hedef gösterirsen bu futbolcular zamanla bu hale gelir işte
    Cevapla
  • hamidgil 2 yıl önce Şikayet Et
    takımda doğru düzgün kaptanlık yapacak adam yok ki hedefte kalmayınca futbolcular keyfi hareket ediyor
    Cevapla
  • hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    ne fedakarlığı yaptın ümit davala. para almadan futbol mu oynadın. geç bunları geç. fedakarlığın sözlük anlamına bak öyle konuş. neleri feda ettin onu da söyle.
    Cevapla
  • Diken 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları yetmiyormu hem Galatasaray'a hem milli takımda onların o zamanki yaptıklarını hangi takım ve oyuncular yaptı 100 yılda ovundugumuz başka ne var ülke olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle