Galatasaray Ross Barkley transferinde sona geldi

Galatasaray Chelsea'de forma giyen İngiliz futbolcu Ross Barkley transferinde sona gelirken oyuncunun kiralık olarak kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Galatasaray Ross Barkley transferinde sona geldi
Galatasaray Ross Barkley transferinde sona geldi
GİRİŞ 04.02.2022 18:05 GÜNCELLEME 04.02.2022 18:34
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Chelsea’de forma giyen 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Ross Barkley  için kiralama teklifinde bulunan Galatasaray transferi bitirmeye yaklaştı. Galatasaray teknik direktörü Torrent'in Chelsea'nin hocası Tuchel'den Ross Barkley'i istediği ve kadroda düşündüğü öğrenildi. 

Everton'dan Chelsea'ye transfer oldu

Sarı kırmızılıların transfer gündemindeki Barkley 2018 yılı ara transfer döneminde Everton’dan Chelsea’ye 16.8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. 1.5 sezon Chelsea forması giydikten sonra Aston Villa kulübüne kiralandı. Aston Villa’da 1 sezon forma giyen oyuncu bu sezon yeniden Chelsea takımına katıldı.

8 numara hücuma dönük orta saha

Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına geldiği Ross Barkley, Chelsea’de toplam 98 resmi maçta forma şansı buldu ve 11 gol 11 asistlik katkı sağladı. Bir önceki sezon Aston Villa forması ile ise 24 maçta forma giyip 3 gol 1 asist yapmıştı. Ross Barkley, 8 numara olarak adlandırılan hücuma dönük orta saha olarak görev yapıyor.

YORUMLAR 28
  • Cihan23 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel oyuncu
    Cevapla
  • yunaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksiz yönetim, yapın şu transferleri takım küme düşecek
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    bir kere adam yıldız falan değil artı ingilizler kendi ülkeleri haricinde oynamazlar sadece gelip paralarını alıp eğlenip giderler
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Adini bile bilmiyoruz ne stari biraz ufak atin herkes inansin gelir cogu yabanci gibi tatil yapar geri gider o zaman bize cok guzel kapak olur
    Cevapla
  • Xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı UEFA listesine de yazamayacaklar neden alıyorlar
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü GS düşmemek için transfer yapıyor.Avrupa olayı zaten bitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle