Hatayspor - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar!

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olurken maçtaki hakem kararları çok konuşuldu.

Hatayspor - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar!
Hatayspor - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar!
GİRİŞ 16.01.2022 22:23 GÜNCELLEME 17.01.2022 11:26
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Hatayspor-Galatasaray maçında hakem Erkan Özdamar'ın verdiği bazı kararlar, sarı-kırmızılılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Ev sahibi Hatayspor, 62. dakikada gelişen atakta savunma arkasına sarkan Kamara ile skora 2-2'lik eşitliği getiren golü attı. Bu golün ardından sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları, pozisyonun ofsayt olduğu yönünde tepki gösterdi.

VAR sisteminde bulunan hakem Hakan Ceylan, golle ilgili hakem Erkan Özdamar'a herhangi bir uyarıda bulunmadı.

İşte gol pozisyonu:

Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştı.

Pozisyonla ilgili yayıncı kuruluşta yorum yapan hakemlerin değerlendirmeleri:

Bülent Yıldırım: "Ofsayt"

Deniz Çoban: "Ofsayt"

Lale Orta: "Ofsayt."

ÜÇÜNCÜ GOL SONRASI FAUL İTİRAZI

Ev sahibi ekip 79. dakikada Lobzhanidze ile bulduğu golle 3-2 öne geçti. Hatayspor savunmadan kazandığı topla sol kanattan Mahmoud Kahraba hızla çıktı sağ kanattaki Saba Lobzhanidze'yi düşündü, Saba Lobzhanidze düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Galatasaraylı futbolcular gol pozisyonu öncesinde Sacha Boey'e faul yapıldığı gerekçesiyle maçın hakemi Erkan Özdamar'a itirazda bulundu. Oyunu devam ettiren Özdamar, golü geçerli saydı.

İşte tartışılan o pozisyon:

Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştı.

Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştı.

Bülent Yıldırım: "Golden önce faul var."

Lale Orta: "Golden önce faul var."

Deniz Çoban: "Golden önce faul var."

"ALPASLAN KIRMIZI KART GÖRMELİYDİ"

Galatasaray savunmacısı Alpaslan Öztürk'ün ceza sahası içinde Kamara'ya faulü sonrasında pozisyonu VAR'da izleyip penaltı veren hakem Alpaslan'a herhangi bir kart göstermemişti. Pozisyonu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Maçın hakemi darmadağan oldu. Hatayspor'un penaltısını verdin. Alparslan’a 2. sarı kartını verip kırmızı kartı neden vermiyorsun? Alpaslan Öztürk kırmızı kart görmeliydi." şeklinde konuştu.

TAYLAN ANTALYALI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadelenin 83. dakikasında hakem Erkan Özdamar, Kerem Aktürkoğlu'na yapılan pozisyona faul düdüğünü çaldı.

Oyunun durduğu anda Kerem Aktürkoğlu'na yapılan faulden önce girdiği bir ikili mücadele sonrasında yerde kalan Taylan Antalyalı ayağa kalkarken, Hataysporlu futbolcu Ruben Ribeiro'ya bir müdahalede bulundu.

Taylan'ın bu müdahalesi sonrasında Ribeiro yüzünü tutarak yere düştü. Bu olay sonrasında hakem Erkan Özdamar, Taylan Antalyalı'ya kırmızı kart gösterdi ve oyundan ihraç etti.

Taylan Antalyalı'nın kırmızı kartı:

Bülent Yıldırım: "Yanlış karar."

Deniz Çoban: "Yanlış karar."

Lale Orta: "Yanlış karar."

NİHAT KIRMIZI: ÇOK ŞEY SÖYLEMEK İSTERİM

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı, maç sonunda, "Hakemler hakkında çok şey söylemek isterim ama bunu taraftarlarımıza ve Spor camiasına bırakıyorum." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

YORUMLAR 32
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem bir bahane sen çık oyunu oyna hakem en fazla sini görmezden gelir kaleye giden her şutu gol oldu zaten maçın kırılma anida burda verilen penaltı kaçırildı maymun suratlı anhot mücadeleye katkısı olmadı saçma sapan değişiklik te bunun olacağı belliydi GS yin yutimle beraber uncelik kaleci konusu çok açil çözmek lazım İsmail cipe fatih uzturk derhal kovulması acilen
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni hocadan ligimizde başarı beklemiyorum. Avrupadaki başarısıda yok olacak. Olan Burak elmasa olur. Mesaisi kısa sürecek gibi duruyor.
    Cevapla
  • kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    SİZİN GİBİ YÖNETİCİYE TÜKÜREYİM FATİH HOCA OLSA KÜFÜR EDERDİ BUNLARA AMA BUNLARDA YÜREK YOk
    Cevapla
  • Kebapçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Size de ancak öyle sahte kabadayı çalıştırıcı yakışır zaten.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerin ve vardakilerin gelirleri araştırılmalı hatta yakın arkadaş ve akrabaları iddia mı oynuyorlar bunlar yoksam bu kadar bariz hatalar yapmaz bir insan
    Cevapla
  • 3659 2 yıl önce Şikayet Et
    SANA YAZIKLAR OLSUN burak elmas.Galatasarayı doğruyorlar senin sesin çıkmıyor.Sen ne işe yararsın bu takımın kümeden düşmesini mi bekliyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle