Arda Turan, İspanya'da gündem oldu!

İspanyol spor basını, yaklaşık 5 ay sonra sahalara dönen Arda Turan'ı formsuzluğu ve fazla kilolu olduğu gerekçesiyle eleştirdi.

Arda Turan, İspanya'da gündem oldu!
Arda Turan, İspanya'da gündem oldu!
GİRİŞ 09.01.2022 15:18 GÜNCELLEME 09.01.2022 15:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İspanyol spor basını, yaklaşık 5 ay sonra sahalara dönen ve Galatasaray'ın sahasında Giresunspor'a 1-0 yenildiği maçta forma giyen Arda Turan'ı formsuzluğu ve fazla kilolu olduğu gerekçesiyle eleştirdi.

Arda Turan'ın sahalara dönüşünün "şaşırtıcı" olduğu yorumunda bulunan Marca gazetesi, Atletico Madrid ve Barcelona'dan sonra Galatasaray'a dönen, bu ay 35 yaşına girecek Arda Turan'ın 19 Ağustos'tan sonra ilk kez çıktığı maçta "birkaç kilo fazlası ve çok formsuz olduğunun" öne çıktığını yazdı.

Marca, Galatasaray'da kariyerine devam etmeyi ümit eden Arda'nın bunu başarması için takıma uyum sağlamak zorunda olacağını kaydetti.

"GÖRÜNTÜLERİ TÜM DÜNYAYA YAYILDI"

"Fazla kilolu ve gölgelerin peşinden koşan Arda Turan imajının görüntüleri tüm dünyaya yayıldı"
ifadesini başlığına çıkaran As gazetesi, Giresunspor maçında 30 dakika oynayan Arda'nın halinin ancak izlenince anlaşıldığını vurguladı.

"GEÇMİŞTEN ÇOK UZAK"

Haberde, "Arda'nın dönüşünde en çok şaşırtan şey fiziksel durumu oldu. Atletico Madrid'de kendisini İspanyol liginde öne çıkaran ve Barcelona gibi takımlarda oynayabilecek futbolunu hatırlatmaktan çok uzaktaydı." yorumu yapıldı.



"ŞAŞIRTICI BİR DURUM"

Katalonya'nın spor gazetelerinden El Mundo Deportivo da "Arda'nın dönüşü, form durumu sosyal medyada viral oldu. Özellikle Atletico'da Simeone yönetimindeyken görmeye alıştığımız Arda'dan daha kiloluydu. 34 yaşındaki profesyonel bir futbolcu için şaşırtıcı bir durum." diye yazdı.

YORUMLAR 26
  • Serht 2 yıl önce Şikayet Et
    Dombili baykuş hasan değil mi bu.
    Cevapla
  • Dürtücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberin başlığını okuyunca zannetim ki arda barcelonaya transfer olacak heralde.: ):): )
    Cevapla
  • Erenymk1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım oyunundan hiç bir şey olmaz sıfır yani verdigim paraya yazık oldu benim.....
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    bir insan en azından işine saygısı olması gerek ardada hiç bir saygı yok saygısı olan bir futbolcu kilolu olamaz net !!!
    Cevapla
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda , tartışılmasız iyi bir futbolcuyu ama şimdi sahada; bir kebapçı edası ile dolaşıyor. 5 kilo verse yine de oynar bence. Saygilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle