Arda Turan'dan kilo eleştirilerine yanıt!

Galatasaray'ın Giresunspor'a mağlup olduğu maçın ardından kilo aldığı yönünde eleştiriler yöneltilen takım kaptanı Arda Turan, sosyal medya hesabından bu yorumlara yanıt verdi.

Arda Turan'dan kilo eleştirilerine yanıt!
Arda Turan'dan kilo eleştirilerine yanıt!
GİRİŞ 09.01.2022 13:40 GÜNCELLEME 09.01.2022 15:19
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Giresunspor'a 1-0 mağlup olurken maçın ardından sakatlıktan dönen Arda Turan'a kilo aldığı yönünde eleştiriler yapılmıştı.



Tecrübeli futbolcu bu tepkilere sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yanıt verdi.

Arda Turan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Alışık olmadığımız zor günler geçiriyoruz. Çok üzgün olmakla beraber birtakım şeyleri paylaşma zamanının da geldiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray konusunda her zaman duygusal oldum ama bazı fikirleri değiştirmenin ne kadar zor olduğunu hâlâ yaşayarak görüyorum.



Geçen sezon takımımız liderken de ben bazı insanlara göre hep, "el freni" olmuştum. Oysa tüm kariyeri, formasını giydiği takım fark etmeksizin, hemen her sezon şampiyonluk mücadelesi ile geçen biri olarak ben hep, büyük takımların topa hükmetme mantalitesini sahaya yansıtmaya çalışan bir oyuncu oldum. Biliyorum, bu fikirleri değiştirmek imkânsız. Ama bunlardan sinip, kaçmayacak bir karaktere sahip olduğumu bir kez daha herkese hatırlatmak istiyorum.



Ben Galatasaray için oynarken, rakibimi durdurmak adına yaptığım bir müdahalenin ardından sakatlandım. Kariyer sona erdirebilecek, geri dönüşü çok zor bir sakatlıktı. Ayağım alçıda geçirdiğim günler, ayağımın üzerine basmakta zorlandığım haftalar, düz koşu yapamadığım aylar oldu. Gece, gündüz geri dönebilmek için çok çalıştım. Ligde bu kadar arkada kalmış durumdayken, ağrılarımı tolere edebileceğimi düşündüğüm ilk anda, sağlık ekibimizden ve hocamdan izin alarak, takım arkadaşlarıma ve kulübüme yardım edebilmek için sahada oldum. Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, birlikte çalıştığım insanların gösterdiği büyük çabanın, emeğin sonucu; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm midir?

Hayır.



Bunun böyle olmadığını da herkese, tüm kariyerim boyunca yaptığım gibi çok çalışarak yeniden hatırlatacağım. Galatasaray için mücadele vermekten geri durmayacağım, bu genç takımın büyüme sürecinde bana ne zaman ihtiyaç duyulursa orada olacağım.

Ve hiç vazgeçmeyeceğim."

YORUMLAR 40
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi , zayıflayıp form tutmak için elimden geleni yapacağım. demekte erdemdir.
    Cevapla
  • Sezgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Denizli kupa maçı sonrası sayın terim takıma 5 gün izin veriyor giresun maçına 3 gün kala takım antreman yapıyorlar denizli kupa zaferini ancak atlatmışlar takım iyi çalışmıyor sayın terim ne yapmak istiyor alamıyorum kim terim yerinde olsa denizli maçı sonrası 1 gün izinden sonra tüm takım lige hazır olması için çalışması lazım bunlar ligi kafalarında bitirmişler hermaç hakem hatalı siz oynayın hakemide yenin
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim Tazminat alıp kapı dışarı edilmek istiyor başka bir izah bulamıyorum. Takım küme düşecek hala çıkıyor onu kaçırdık bunu kaçırdık rakip geldi attı diyor.
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendine faydası olmayanın başkasına hayrı olmaz lafla peynir gemisi yürümüyor herşey ortada
    Cevapla
  • Refikim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar boş laf. Türkiye de genel iş ahlakı nasılsa fulbolcularda da böyledir. Yatarak paza kazanmak her kesimin ideali. Futbolcusu da teknik direktörü de böyle. Tamam anladik da o kadar parayı kim alıyor? Biraz daha profesyonel olmak gerekmez mi?. Bu kilo ile ne işin var maçta? Dünyanın parasini alıyorsunuz. Bakacaksın ozaman kilona ona buna.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Galatasaraylıysan arda efendi Galatasaray dan uzak dur. Şu haldeyken maaş alıyorsun Galatasaray’a senin para ödemen gerekir en güzel yerden maç izliyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle