Arda Turan: Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Giresunspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti
Arda Turan: Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti
GİRİŞ 08.01.2022 19:16 GÜNCELLEME 08.01.2022 19:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Giresunspor maçı öncesi sakatlığından bahseden Turan, "Sakatlığım sert bir sakatlıktı. Ameliyat olsam mı, ameliyatsız mı geçirsem diye sağlık ekibimizle böyle bir istişare yaptık. Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti. Ağrılarım var ama ağrıları tolere edebilecek düzeydeyim. Hocam müsaade etti, takım arkadaşlarımın yanındayım. Zor bir süreçti. Yaşım ilerliyor. Fatih Hocamın okulunda daha fazla süre geçirdim. Bana iyi geldi. Bazı şeylerde hayır vardır." dedi.

"Başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyoruz"

Değişimi anlatan tecrübeli futbolcu, "Ligin ikinci yarısında takıma katkı vermeye çalışacağım tecrübelerimle. Fark ettiğiniz üzere başka bir seviyeye geliyoruz. Yapılması çok zor, yapılması sabır gerektiren bir iş yapıyoruz. Başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyoruz. Galatasaray'ın kurtuluşu buradan geçiyor. Futbolda değişim kolay değildir. Juventus da bu süreçten geçiyor. Kendi kariyerlerini riske ederek hem başkan hem hoca bu değişime karar verdiler. Sonuna kadar devam ediyoruz. Bu bütçeleri devam ettirmek kolay değil. Oyuncu maaşlarını dengelemek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Takımın geleceğini görüyorlar"

Taraftarlara teşekkür eden Arda Turan, "Bir teşekkür de taraftara. Kazandığımız kaybettiğimiz maçlardan sonra bizi tribüne davet ettiler. Görüyorlar ki Avrupa gibi kıymetli değer var. Takımın geleceğini görüyorlar. Bu sene sabır ve gelişim senesi. Galatasaray'ın geleceği emin ellerde. Bir beraber olalım, düşmeyelim." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 21
  • Kürt Rassıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karakter hâlâ haber mi oluyor. Kimse okumuyor artık by turan haberlerini.
    Cevapla
  • Dogru Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Dana gibi şişmişsin sen 30 dakika değil 15 dakika daha olsa yürüyerek eve gidersin
    Cevapla
  • PİLAVüstüARDA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen ne kadar pişkin bir adamsın.açıklamayı okudum.son kelimesi DÜŞMEYELİM.Arkadaş sen Avrupadaki gibi oyna zaten gs toparlanır.lig kimsenin umrunda değil.seneye daha iyi olacaksınız.o zaman türkiye kupasınada asıl avrupaya git.yok gerek yok biz bu sene bi dibi görelim.birlik olalım taraftar bizi destekliyor DÜŞMEYELİM.Bunlara inanan varmı ya.bu ekip gs yı bıraksın hiçbir teknik heyette olamazlar.haramiler gibiler.inş düşersiniz.
    Cevapla
  • mslcc 2 yıl önce Şikayet Et
    1-0 yenildikten sonra hala nasıl sırıtabiliyorsun kaptan..
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan bir insandan bukadarmi nefret eder ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle