Burak Elmas'tan flaş karar! Kavgaya Avrupa arası

Galatasaray'ın patronu Burak Elmas, Lazio maçı öncesi takımın konsantrasyonunu bozmamak adına TFF ve kurullarıyla yaşanan mücadeleye ara verdi ve konuşmama kararı aldı.

Burak Elmas'tan flaş karar! Kavgaya Avrupa arası
Burak Elmas'tan flaş karar! Kavgaya Avrupa arası
GİRİŞ 07.12.2021 10:13 GÜNCELLEME 07.12.2021 19:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarına karşı yürüttüğü mücadeleye, Avrupa kupası nedeniyle ara veriyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Avrupa Ligi'ndeki Lazio deplasmanı öncesi takımdaki konsantrasyonu bozmamak adına, susma kararı aldı.

Kurmaylarıyla da görüşen Elmas, kritik mücadele öncesi kulüpten çatlak ses çıkmasını kesinlikle istemiyor. Bu süreçte hem teknik ekibe hem de oyunculara tam destek verilecek. Sarı Kırmızılı yönetimin, İtalya yolculuğu öncesinde Florya'ya moral ziyaretinde bulunması bekleniyor. Başkan Elmas'ın da beraberinde birkaç yöneticiyle İtalya'ya gidecek olan kafilede yer alacağı öğrenildi. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    terim le aynı kafa başarısızlığı bir yerlere atarlar
    Cevapla
  • Ugr46 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan arkandayız sen doğru yoldasin insan kör değilse GS ye yapılanları görür kimseye GS yi yedirtme
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksizliğinizin faturasını ona buna kesmeyin hadi hakem hatalarıyla 10 puan kaybettin geriye kalan 6 puan ne olacak. Gs tarihine en kötü başkan olarak geçmeye gelmişsiniz.
    Cevapla
  • Burak Elmas 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim alakası yok yaptığı icraatler ortada geçen sene de hakemlerden çektik bu sene de çekiyoruz ve bunun peşinde olan ve hakkını yedirmeyen bi başkan var.
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu ciddi ciddi yazdın mı şimdiden muhteşem işler yaptılar başkanlık bi futbol değil tarihin en başarılı başkanları arasına girdiğinde mu mesajı görmek dileği ile :)
    Cevapla