Galatasaray'a ağır fatura! "Tüm stat bloke edilecek"

Derbide sahaya atılan yabancı maddeler ve küfürler temsilci raporuna yansıdı. Olaylar sebebiyle 52 bin 500 seyircinin G.Saray-Altay maçında yer alamayacağı iddia edildi.

Galatasaray'a ağır fatura! "Tüm stat bloke edilecek"
Galatasaray'a ağır fatura! "Tüm stat bloke edilecek"
GİRİŞ 23.11.2021 20:11 GÜNCELLEME 23.11.2021 20:11
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray- Fenerbahçe derbisindeki saha olaylarının faturası ev sahibine ağır olacak. Cim-Bom, küfürlü tezahüratlar ve sahaya atılan yabancı maddeler temsilci raporlarına yansıdı. TFF temsilcisi, tüm tribünlerin küfrettiğini raporuna yazdı.

HEPSİ BLOKE EDİLEBİLİR

Tüm tribünlerin rapor edilmesi, 52 bin 500 biletli seyircinin kartlarının bloke edileceği anlamına geliyor. Eğer ceza gerçekleşirse Nef Stadı'ndaki ilk Altay maçına bu kişiler gidemeyecek.

DERBİYE GİTMEYENLER ALINACAK

Fenerbahçe derbisinde olmayan seyirciler, Altay karşılaşmasını takip edebilecek. Öte yandan Başkan Burak Elmas'ın da Disiplin Kurulu'na sevk edileceği belirtildi.

YORUMLAR 60
  • A.LAN 2 yıl önce Şikayet Et
    yenmeyi de nasıl biliyorsan yenilmeyi de bileceksin. futbolun kitabında yenilince küfür edilmesi gerektiği nerde yazılmış. tribünler tam kadro küfretmiş o statta bulunanlar gerçek taraftarlar değil.
    Cevapla
  • Gs li akli selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam hakem bazi yerlerde hata yapti terim in hatasi yokmu feguoli sahada yurudu solbeek beceriksiz mhammed mustafa diagnen var halille basliyorsun dakika 70 80 lerde adam değiştiriyorsun biraz da kendin de şuc ara
    Cevapla
  • Viladimir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç la kimse uğraşamaz
    Cevapla
  • GALATASARAY =5×fb 2 yıl önce Şikayet Et
    Zatn 20 yıllık seriniz KADI KÖY de ali koç zamanında bozulmadı ali koç zamanında 10 tane takım kuracak kadar transfer yapılıp 0 tane şampiyonluk almadı. Aynn birader ali koçun bileği bükülmez
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeden inşallah gitmezde birdaha şampiyoluk göremezisiniz.
    Cevapla
  • agla-cim-bom 2 yıl önce Şikayet Et
    cirkeflikte bir numarasin gs
    Cevapla
  • Elazigli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bükemediğin bileği öpeceksin ve öğreneceksin.Evinde oynadigin ve o kadar taraftarin önünde yenemiyorsan öpeceksin rakibinin elini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle