Fatih Terim, 2 ismin biletini kesti!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Mostafa Mohamed ve Yedlin'in üzerini çizdiği ve bu oyuncularla ara transfer döneminde yolların ayrılacağı belirtildi.

Fatih Terim, 2 ismin biletini kesti!
Fatih Terim, 2 ismin biletini kesti!
GİRİŞ 01.10.2021 18:55 GÜNCELLEME 01.10.2021 18:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fatih Terim'in 2 futbolcunun üstünü çizdiği belirtildi.

Terim'in birkaç hafta önce basın toplantısında söylediği devre arasında da direkt oynayabilecek takviyeler olacaktır açıklamalarının ardından finansal açıdan rahatlamak için yüksek maaş alan oyuncuların kesin olarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Buna göre akıllara Feghouli ve Babel gelmiş olsa da tecrübeli hocanın aklındaki isimlerin başka oyuncular olduğu iddia edildi. Terim bu isimler hakkında kararını devre arası gelmeden karar verip yönetime iletecek.

LİSTENİN BAŞINDA MOHAMMED VAR!

30 Haziran 2022'e kadar satın alma opsiyonu olan Mısırlı forvetin bonservisinin alınmayacağı öğrenildi. Terim, Mohamed'in performansının düşüşü nedeniyle bu yönde bir karar aldı.

Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı forma ile 30 karşılaşmada 9 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 23 yaşındaki futbolcu devre arasında Bordeaux'a transfer olacakken Zamalek kulübü ile anlaşılamaması nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

2. İSİM YEDLIN

Galatasaray'da özellikle Sacha Boey transferinin gerçekleşmesinin ardından 2. plana düşen ve zaman zaman bulduğu şansları değerlendiremeyen ABD'li futbolcuyla yollar ayrılacak.

2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yedlin'in gelecek sezon yabancı sayısının da düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR 18
  • M cihat rindali 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim neden feguli ve babel lin biletini kesmiyor her maçta sanki saha kenarında top topluyormus gibi ünce bunlardan kurtulması lazım
    Cevapla
  • Muaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Falcao yuda begenmiyordu çatır çatır gol atıyor şimdi suç futbolcularda değil Terim'in bir sistemi yok Messi yi getir bu terimle amatör olur
    Cevapla
  • Muaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Çakma imparator
    Cevapla
  • 33Beyti 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendin git. Kaç yıldır bir takım kuramadım..
    Cevapla
  • CENGİZ ATAY 2 yıl önce Şikayet Et
    Teknik adam asla değilsin. Yaa Anadolu takımlarının sistemini çözemeyecek kadar futbol cahilisin, Bİ kayseriyi çözüp tedbir alamadın, ağzını dudağını şişirip durdun, birkaç anlamsız el kol hareketleri yapıp çaresizce koltuğa yığılıp kaldın, garip garip maçı izledin. Yok 3 futbolcunun, yok 2 futbolcunun biletini kestim, onlarıda büyük umutlarla kendin transfer ettirdin. GS'DE bir TEKNİK adam olsa onları tıkır tıkır oynatır. YAHU sen ne kadar yüzü KIZARMAZ, vurdum duymaz Bİ adamsın. Şu GS'Yİ bırak git be adam, hemde birdaha asla geri gelmemek üzere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle