Galatasaray'dan Japhet Tanganga'ya teklif

Sky Sports televizyonu, sarı-kırmızılıların Tottenham'ın defans oyuncusu Japhet Tanganga'yı kiralamak için teklif yaptığını duyurdu.

Galatasaray'dan Japhet Tanganga'ya teklif
Galatasaray'dan Japhet Tanganga'ya teklif
GİRİŞ 29.07.2021 19:18 GÜNCELLEME 29.07.2021 19:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Barış Alper Yılmaz, Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Alexandru Cicaldau, Sacha Boy ve Patrick van Aanholt'u renklerine katan Galatasaray için yeni bir iddia geldi.

Sky Sports televizyonu, sarı-kırmızılıların İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'un defans oyuncusu Japhet Tanganga'yı kiralamak için teklif yaptığını duyurdu.

İngiltere'nin, Toby Alderweireld'in satışının ardından bu oyuncunun yerini henüz doldurmadığı ve sınırlı sayıda stoper opsiyonuna sahip olduğu kaydedildi. Tottenham, Atalanta'dan Cristian Romero için ise görüşmelerini sürdürüyor.

Japhet Tanganga kimdir?

Kongolu kökene sahip Tanganga, Londra'da doğdu. 10 yaşında Tottenham genç takım akademisinde futbola başlayan Japhet Tanganga, Londra temsilcisiyle ilk maçına İngiltere Lig Kupası'nda Colchester United karşısında çıktı. 11 Ocak 2020'de Liverpool ile oynanan maçta oynayan Tanganga, ilk Premier Lig deneyimini yaşadı. Üç gün sonra Federasyon Kupası'nda Middlesbrough karşısında ilk kez bir maçı 90 dakika tamamladı. Tottenham sahadan 2-1 galip ayrıldı, Tanganga ise maçın adamı seçildi.

27 Temmuz 2020'de Tottenham ile 2025'e kadar süren yeni bir sözleşme imzalayan Tanganga, sakatlıklar nedeniyle bir süre takımından ayrı kaldı. Genç oyuncu, Mart 2020'den 26 Kasım 2020'deki UEFA Avrupa Ligi'ndeki Ludogorets Razgrad maçına kadar sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamadı.

Tanganga, İngiltere'nin 16, 17, 18, 19 ve 20 yaş altı takımlarında forma giydi.

YORUMLAR 5
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmi iyiymiş, bizde iş yapar...
    Cevapla
  • Srt 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakat adama maaş gelenigimizin bu sene ki şanslı ismi bu arkadaş demek
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Marcao ve Luyindama'yı geldiği günden beğenmem.Asla takıma da almam.Her an hata yapan,kırmızı yiyebilen,adam kaçıran,top kaptıran,penaltı yaptıran ...İnşaallah ilk 11 de oynamazlar artık...
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Terim marcao ve luyindama gibi bunun da kariyerini bitirmek istiyor.
    Cevapla
  • Her ikisinide 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabırla oynatıyor daha ne yapsın hele lyundama son pvs maçındaki saçma paslarını görmedin heralde yüreyen eyp resmen. Defans dediğin top çıkarmasıyla hem kaleye hemde forvete güven verir bunlar adamı altına kaçıttırıyor daha net ne olabilir ki
    Cevapla