Fatih Terim'den Olimpiu Morutan açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rumen yıldız Olimpiu Morutan'ı çok beğendiğini açıkladı.

Fatih Terim'den Olimpiu Morutan açıklaması
Fatih Terim'den Olimpiu Morutan açıklaması
GİRİŞ 27.07.2021 18:41 GÜNCELLEME 27.07.2021 18:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Terim, gündemlerinde olduğu iddia edilen Rumen yıldız Olimpiu Morutan ile ilgili de konuştu.

Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya Galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Morutan çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Bize haber yollamış, ben de izledim. Makul bir paraya herhalde Galatasaray'a yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan biri. O zevki de daha önce abileri burada verdi."

Morutan ne demişti?

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile adının anılması hakkında konuşan Morutan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda daha kötü oynadım. Şaka yapıyorum tabii. Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi elbette mutluluk verici. Cicaldau'yu transferi için tebrik etmek istiyorum, kendisine başarılar diliyorum"

Galatasaray 8 milyon Euro'ya kadar çıkıyor iddiası

Rumen basınında Galatasaray ile FCSB arasında pazarlıkların devam ettiği ve Galatasaray'ın genç oyuncuyla daha önceden el sıkıştığı ileri sürüldü. İddiaya göre, Becali bu transfere 10 milyon Euro karşılığında onay verecek. Ancak Sarı-Kırmızılılar maksimum 8 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. Aradaki farktan bağımsız olarak, görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği belirtiliyor.

YORUMLAR 4
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    3. sınıf oyunculara dökün paraları
    Cevapla
  • İndiregandi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa başkana neden muhalefet ettiği anlaşıldı yine Romanya’daki dostlarıyla iş pişiriyor hemen 6,5 m€ ya kimsenin bilmediği oyuncu şimdi bu kimsenin bilmediği istemediği oyuncuya 8 m€ ohhh misss indiregandi bu becali’nin Galatasaray’daki bazı isimlerle ne gibi bir ilişkisi var açıklanmalı
    Cevapla
  • araştıröylekonuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam geçen sene sadece 21 yaşında 8 gol 15 asist yaptı adamın piyasa değeri 20 milyon euro sen duymamış bilmezmiş olabilirsin ama bu oyuncu potansiyalli ve futbolla ilgilenen insanların çok iyi bileceği yetenekli bir futbolcu evet her nekadar ekstra bir transfer gibi gözüksede asla zarar ettirmeyecek ve devamlı oynayacak pek sakatlık yaşamayacak bir futbolcu yani bu futbolcu Galatasaraya zarar ettirmez ama Galatasaray bu oyuncuyu hangi parayla alacak ben onu merak ediyorum ama gelirse süper ligin içinden geçer ben bu transfer için heyecanlıyım sana da biraz araştırmanın öneriyorumsaygılar. (Bi anda yumuşadım lan :))
    Cevapla
  • osmanli27 2 yıl önce Şikayet Et
    iş işten geçince transfer yaomış öğününü..sen defolup gitmedikçe bu külüb borç batağında olacak defoll
    Cevapla