Ümit Davala'dan flaş paylaşım! 'Ağlanacak halinize...'

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ekibinde yer alan Ümit Davala, gün içinde yaşananların ardından flaş bir paylaşım yaptı.

Ümit Davala'dan flaş paylaşım! 'Ağlanacak halinize...'
Ümit Davala'dan flaş paylaşım! 'Ağlanacak halinize...'
GİRİŞ 21.05.2021 22:14 GÜNCELLEME 21.05.2021 22:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ekibinde yer alan Ümit Davala, gün içinde yaşananların ardından flaş bir paylaşım yaptı.

Davala, sosyal medya hesabından Terim ile güldükleri bir fotoğrafı paylaşırken imalı bir not yazdı.

Ümit Davala, özellikle başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasından yaşananların ardından "Gülüyoruz ağlanacak halinize..." notunu yazdı. Fatih Terim ve ekibinin 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Galatasaray'da sözleşmesi bitiyor.

YORUMLAR 25
  • Feda Kutay 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'a aldığı büyük başarıları Terim ve ekibi vermiştir. Her yıl transfer listesi çıkar 3 ncü dördüncü sıradakiler sezon ortasında kiralanır veya biraz bekleyelim bonservisi elinde gelsin. Bunun Adı ucuz et'ten yahnidir. Milli takımdan aldığı tazminat bağış yapılmıştır açın net'ten sorgulayın. Geçmişte parasını alamayan basketbol ve voleybolcuların biriken alacaklarını cebinden ödemiştir daha fazlasını anlatmaya gerek yok. Evet kaprislidir bırakın o kadarda olsun. Gelelim başkan ve yönetime galatasaray'lı olmakla kulüp yönetebilmek başkadır birikim ve beceri ister o da bu yönetimde yok. Sen teknik heyete istediklerini ver olmuyorsa sorgula.
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Edepsizlik başka bir şey değil, insanda biraz vefa olur, sizi oraya o yönetim ve taraftar getirmedi mi nankörler,
    Cevapla
  • Defolun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekibin bir daha o kulubeye oturup bedava para yemesine müsade edilmemeli. Edepsiz teknik ekip. Defolsunlar kendilerini kulubün üstünde mi görüyorsunuz
    Cevapla
  • Çelebioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Karakterimiz bu bizi daha tanımadınızmı biz buyuz demişler.
    Cevapla
  • Cinayet Gecesi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık senden GS Sporun kanını emdin 45 yıldır.Bas git.
    Cevapla
  • Metin01 2 yıl önce Şikayet Et
    45 yıldır kanını eödin derken bilgin varmı bilmiyorum fa galatasaray bütün başarıları fatif terimle kazandı biraz insaf ya mustafa cengiz 3 yıldır sezon öncesi kampa yransferleri yetişdirememiş sezon ortası transfer yapılmıştır bunu sorgulamak lağzım neden transferler lig biter bitmez yapılıp kampa yeyiştirilmemiş acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle