Fatih Terim'den sürpriz Taylan Antalyalı hamlesi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Hatayspor maçında Taylan’ı savunmada görevlendirip orta alanda da Etebo’yu oynatmayı planlıyor.

Fatih Terim'den sürpriz Taylan Antalyalı hamlesi
Fatih Terim'den sürpriz Taylan Antalyalı hamlesi
GİRİŞ 27.03.2021 13:43 GÜNCELLEME 28.03.2021 00:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da milli aradan sonra çıkılacak Atakaş Hatayspor deplasmanında Teknik Direktör Fatih Terim büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Luyindama ve Marcao’nun cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olmaları yüzünden elinde savunmanın merkezinde oynayabilecek Donk ile tecrübesiz Ozornwafor kalan sarı-kırmızılı takımın teknik patronu, başka bir ismi oynatmayı planlıyor.

Stoperde Taylan sürprizi!

Milliyet'in haberine göre; Tecrübeli teknik adamın geçen sezon sonunda iki maçta zaman zaman savunmaya çektiği Taylan Antalyalı’yı yine burada değerlendirme hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Taylan’ı savunmada görevlendirip gerekirse sistem üzerinde değişiklik yapmayı düşünen Fatih Terim, böylece orta alanda da Etebo’yu oynatacak.

Fatih Terim, milli takımlara giden oyuncular nedeniyle henüz kafasındaki planı antrenmanlarda uygulayamadı. Bu isimlerin dönmesinin ardından antrenmanlarda denemeler yapılacağı ve son kararın verileceği belirtildi. 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan muslera var yoksa kaleye bile sokarlar garibimi.
    Cevapla
  • Rezillik. 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi, cesaret yok özgüven yok gençlere yatırım yok. Bunlar olan bir Forveti bile defansda oynatır genç futbolcuları oynatmamak için.
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük teknik adam ya. Taktik bilgisi olmadığı için deneme tahtası gibi onu oraya bunu buraya. Tutunca ben buldum, tutmayınca adalet arar.
    Cevapla