Falcao ile ipler koptu!

Kulüp doktorlarının dönüş tarihi için Rize deplasmanını gösterdiği, ancak Hatay maçında bile kulübeye inmeyen Falcao, tamamen gözden çıkarıldı.

Falcao ile ipler koptu!
Falcao ile ipler koptu!
GİRİŞ 10.12.2020 13:55 GÜNCELLEME 10.12.2020 13:56
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarı için yol haritasını Falcao yokmuş gibi belirliyor. Kolombiyalı yıldızın ABD'ye transferine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray ile Falcao arasındaki 1.5 yıllık birliktelikte artık sona gelinmiş görünüyor. Falcao'nun tavrı da belirleyici olacak.

Sarı-Kırmızılı takıma geldikten sonra 29 maçta oynayıp, 28'ini kaçıran Kolombiyalı golcü, umursamaz tavrıyla teknik heyetin de gözünden düştü. Kulüp doktorlarının dönüş tarihi için Rize deplasmanını gösterdiği 34 yaşındaki futbolcu, Hatay maçında bile kulübeye inemedi. Florya'ya yakın kaynaklar, Ocak ayında ABD kulübü Inter Miami'ye transfer olacağı için Falcao'nun kendisini riske etmek istemediğini öne sürüyor. Fatih hocanın da bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğu ve ikinci yarı için yol haritasını Falcao'suz çizdiği belirtiliyor. Tecrübeli futbolcunun, devre arasında Galatasaray'dan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yönetimin de bağları koparmak için resmi teklifi beklediği öğrenildi.

 

 

'Ne olacağını bilmiyorum' 

Radamel Falcao ise geçtiğimiz günlerde Güney Amerikalı bir gazeteciye verdiği röportajda, Galatasaray'daki geleceği için, "Ne olacağını ben de bilmiyorum. İki senelik daha kontratım var. Şimdilik devam ediyorum" yorumunu yapmıştı. Yıldız oyuncunun MLS ekibi Inter Miami'yi yöneten David Beckham'la sürekli iletişim halinde olduğu iddia ediliyor. Yaz döneminde de adı ABD kulübüyle anılan Falcao'nun transfer ihtimali bile o günlerde forma satışlarını patlatmıştı. Beckham'ın, Falcao hamlesiyle kulübün dünya çapındaki popülaritesini yükseltmeyi amaçladığı ifade ediliyor. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 67
  • OSMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ya şu takımda yokmu bir yiğit.Antremanda bir güzel falcaoyu sakatlasın nasıl olsa oynamıyor gittiği yerdede oynayamasın.
    Cevapla
  • OSMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ya şu takımda yokmu bir yiğit.Antremanda bir güzel falcaoyu sakatlasın nasıl olsa oynamıyor gittiği yerdede oynayamasın.
    Cevapla
  • gs1905 3 yıl önce Şikayet Et
    falcao yerine mhk dan bir hakem transferi şart ama
    Cevapla
  • iftiracılar sizi 3 yıl önce Şikayet Et
    başkanınız şikeden hapis yatmadı mı. yattı, e daha ne konuşuyorsunuz, şikebahçeliler. bak sizi de atarlar içeri, ama sizi şikeden değil iftiradan atarlar.
    Cevapla
  • Mustafa YÜCE 3 yıl önce Şikayet Et
    1907 plakalılar çok iyi yapıyor o işi. Bizimde onları takip edip birşeyler öğrenmemiz lazım... Birde üstüne bi acıtasyon yapıyorlar akıllara zarar... Neyse ki biz falcao lu olduk. Gönğl kırgınlığı olmadan ayrılıyoruz... Gelecek dönem hayatında başarılar dileriz...
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin misali bu adam alınmadan önce söylemiştik. Yine söylüyorum. Falcao transferi gs nin elinde patlayan bir bomba maalesef
    Cevapla
  • Mustafa YÜCE 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşver birader. 3n azından fenerin sahasında yenilmezlik serisini bozduğumuzda gol attı ya o yeter de artar bile... Ya penaltıyı kaçırsaydı...
    Cevapla
  • konyalıyız 3 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğiniz paralar bu milletin milli serveti, yazık size, şimdi söke söke parasınıda alacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle