Galatasaray dev rakamı kasasına koydu

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en çok para kazanan takım 134 milyon Euro ile PSG oldu. Galatasaray ise 29.9 milyon euro ile 26. sırada yer aldı.

Galatasaray dev rakamı kasasına koydu
Galatasaray dev rakamı kasasına koydu
GİRİŞ 25.08.2020 10:16 GÜNCELLEME 25.08.2020 19:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Avrupa futbolunda 2019-20 sezonu önceki gün Bayern Münih ile PSG arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi final maçıyla resmen sona erdi. Devler Ligi'ne grup aşamasından itibaren katılan takımların kazandığı paralar da belli oldu.

PSG, 134 milyon Euro ile en çok gelir elde eden takım olurken, Bayern Münih 129.9 milyon Euro ile ikinci, Barcelona 104.4 milyon Euro ile üçüncü oldu. Bu 3 kulübü Manchester City (99.3) ve Atletico Madrid (95.3) takip etti.

Grup aşamasında elenen temsilcimiz Galatasaray ise 29.9 milyon Euro gelir elde ederek, 32 takım arasında 26. sırayı aldı. En az kazanan kulüp ise 18.9 milyon Euro ile Slavia Prag oldu.

 

 

YORUMLAR 11
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberde kısıtlı bilgi paylaşımı olmuş. Uefa bu hesapları ve ödemeleri Champions League finalinden sonra belirler ve final maçından sonraki iki hafta içinde kulüplere ödemeyi yapar. Galatasaray'ın eline henüz geçmeyen parayı yedi diye yorum yapanlara selam olsun. Sağlıcakla kalın.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada son 32 maçta sadece 2 galibiyet alabilen GS. Geçen sene sadece 1 golle 1 puan alabilen GS. Önceki yıllarda da ülke puanı getiremeyen GS. Diğer takımların topladığı puanlarla doğrudan ŞL'ye gittin ama bu devran artık seni de bulacak. Senin yüzünden bundan sonra şampiyon olan takım da ön eleme oynayacak artık. Son 20 yılın veya puan hesaplamasında dikkate alınan son 5 yılın verilerine bakın. Bu süreçte en çok puan getiren Beşiktaş sonra Fenerbahçe ve en altta GS var. Eğer takım başarılı endeks gelirse hepten bitik GS. Türkiye'de uçurulan takım nedense Avrupa'da dökülüyor! Ama bunlar zaten önemli değil. Ne de olsa sizin UEFA ve Süper Kupanız var. Kıyamete kadar bunlarla avunun.
    Cevapla
  • BABAKO 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş galatasarayın oynadağı takımlarla beşiktaş ve fenerbahçe oynasaydı puan bile alamazdı ne bu tantana kardeşim. PSG,REAL gibi takımları koaly görüyorsun sanırım.Futboldan anladığın yok.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    La Osman bu hazımsızlık ne? Bak hasta olacan olum. Hazımsızlık kötüdür.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir grupta Real PSG ve size denk bir takım varsa bu gruptan 2 puan almanız çok norma.l eğer bize laf atacaksınız şampiyon olun PSG den kaç puan alacaksınız onu görelim.2 sene önce forvetimiz yoktu o halde 3. olarak çıktık bu sene aksilikler peşimizi bırakmadı club bruggeden son saniye yenilen gol,takımın en önemli oyuncularından Falcao luyindama andonenin Cl de oynayamayışı ve daha fazlası.Eğer Galatasaraya hâlâ laf atacaksınız 12 yıldır Cl ye gidemeyen ve uefadan puan toplayamayan kendi takımınıza bakın
    Cevapla
  • Mücahit Karslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin tuttuğun takımın herhangi bir başarısı var mı? Senin bilipte bizim bilmediğimiz Boş keseden konuşunca ne oluyor anlamıyorum.
    Cevapla
  • umit 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin var mi?
    Cevapla
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ee sizde alın bir kupada siz de övünün
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Para kimin cebine girdi? Falcao, Seri nzonzi, lemina, babel beleşemi imza attı...
    Cevapla
  • FEN YERLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ee para nerde? topçu nerde? kupa nerde?
    Cevapla
  • Sposever 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gitti bu paralar Yediniz bitirdininiz vergide vermiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle