Fatih Terim yepyeni bir sayfa açacak

Bu sezon pandeminin kurbanı olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, özellikle gençlerden kurulu dinamik bir takım oluşturacak.

Fatih Terim yepyeni bir sayfa açacak
Fatih Terim yepyeni bir sayfa açacak
GİRİŞ 20.07.2020 11:02 GÜNCELLEME 20.07.2020 11:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bu sezon umduğunu bulamayan Galatasaray'da gözler artık yeni sezona çevrildi. Süper Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe'yi 3-1'lik skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

 

 

Ligde son galibiyetini 24. haftada Gençlerbirliği'ne karşı alan Galatasaray, o günden beri rakiplerini mağlup edemiyordu. Corona virüsü pandemisi sebebiyle lige verilen arayla beraber Galatasaray'ın 3 puan hasreti toplam 139 güne ulaşmıştı. Cumartesi akşamı Göztepe galibiyetiyle puanını 55'e yükselten ve moral bulan sarı-kırmızılılar, bu haftadan itibaren beyaz sayfa açarken, yeni sezon için yapılanma çalışmalarını da hızlandıracak.

AVRUPA'YI TARAYACAK

 

 

Şimdiden hazırlıklara başlayan teknik direktör Fatih Terim, "Gelecek planlamasını doğru yapmamız lazım" ifadesini kullanırken tecrübeli hocanın, gelecek vaat eden genç yeteneklerden oluşan bir kadro kurmayı düşündüğü öğrenildi. Göztepe karşısında Yunus Akgün attığı golle formaya göz kırptı ve Terim'in planları arasına girdi. 2020-21 sezonu öncesi Yunus'un yanı sıra Emin Bayram, Süleyman Luş ve Ali Yavuz Kol başta olmak üzere gençlerle özel çalışmalar yapılıp takıma uzun vadede fayda sağlanması hedeflenecek. Ayrıca Türkiye ve Avrupa çapında taramalar yapılarak yeni isimler kadroya dahil edilecek.

TERİM NE DEDİ: "SORUNLARI AŞMAMIZ GEREKİYOR"

"Birçok konumuz var bizim. Maddi, manevi konularımız var. Kurumsal konularımız var. Önümüzdeki yılların sıkıntıları var. Zaten bunların hepsini aşmamız lazım. Sadece yönetimimizin ve bizim değil, tüm Galatasaraylıların ısrarla üzerinde durması gereken konular var. Sorunları sadece geçmiş sorunlar olarak kabul etmeyip, bundan sonraki gelecek planlamasını da doğru yapmamız lazım."

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 11
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ı Şampiyonluktan skoda aldı. Ne yazık ki:(
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    gese yi sampiyonluktan mhk aldi kesti bedava penaltıları rakip takıma kırmızı kartları bedavadan puanları çakma imparator olayın farkında kulübüde batırdı yine kaçacak terimin gese umrunda değil haybeden kariyerinin peşinde aradan 3-5 sene geçer gese yine toparlanır maddi olarak garanti ederler 1-2 şampiyonluğu terim yine gelir sizin gibi ergenlerde lmparator terim diye naralar atarsınız))
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    hayır şartlar eşit değil terim virüs kaptı iki günde iyileştiya o travmayı atlatamadi gs şampiyonluk gitti
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandeminin kurbanı ne ya herkez için şartlar eşit.
    Cevapla
  • BLUEBOY 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya takımın yaş ortalamasını 25 in altına düşür 2 yıl şampiyonluk da istemiyoruz, ya da sen tribüne çık otur, okan buruğu kulubeye koy.....yapacağın en hayırlı iş bu hocam........
    Cevapla
  • Emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    Olana ne gerek var teşhisi koydun sendeki cevheri boşa harcamayalim da sen geç takımın başına
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kac senedir takımın başında, takımı daha genclestirecek. Nerde emekli yaşına gelmiş yabancı varsa doldurdu takıma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle