Fernando Muslera taburcu oldu

Çaykur Rizespor maçında tibia ve fibula kemiklerinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edilen Fernando Muslera taburcu oldu.

Fernando Muslera taburcu oldu
Fernando Muslera taburcu oldu
GİRİŞ 18.06.2020 13:20 GÜNCELLEME 18.06.2020 16:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Fernando Muslera, sponsor hastanemiz Liv Hospital'da geçirdiği başarılı operasyonun ardından taburcu edildi." ifadesi yer aldı. 

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fernando Muslera ise "Bu zor zamanımda yanımda olan herkese, tüm ülkeye, Galatasaray Kulübüne, Galatasaray taraftarlarına, diğer kulüplere, Doktor Yener'e ve Liv Hospital'a çok teşekkür ederim. En kısa sürede tekrar sahaya dönmeyi diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

 

 

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ülkede top oynayan yabancı futbolcuları salgın hastalık var maçlara çıkmayın diye ayart (örnek: ts'li obi mikel) , sonra da bu ülkenin cumhurbaşkanını "Türkiye'de işleri dua ile yönetiyor" diye şikayet et. İşte böyle karakter yoksunu muslera efendi, İlahi adalet. Sana üzülmeye değmez.
    Cevapla
  • bomba 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Bi doktora git deki bu gs bana ne yaptı doktor bey napsam içimden çıkmıyor de. Doktorda cevap olarak senin gibi aynı hastalığı çeken çok fener taraftarı var çekin cezanızı diyecektir.
    Cevapla
  • DİKİLİTAS 3 yıl önce Şikayet Et
    KRALSIN REİİİSs
    Cevapla
  • Shss 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm ülkede senin yanında merak etme kaptan. Galatasaray rakibimiz olsada kanımız bozuk değil. Önce insan.
    Cevapla