Galatasaray'da Fernando Muslera şoku

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.

GİRİŞ 14.06.2020 22:40 GÜNCELLEME 14.06.2020 22:54
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Çaykur Rizesporlu Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı.

 

 

Uruguaylı kalecinin yerde kalmasıyla sahaya giren Galatasaray sağlık ekibi, deneyimli kaleciye müdahale etti. Sağlık ekibi değişiklik işaret etmesinin ardından sahaya ambulans girdi.

 

 

KIRIK TESPİT EDİLDİ

Muslera, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.

Öte yandan geçen sezon oynanan Çaykur Rizespsor-Galatasaray maçının 70. dakikasında Emre Akbaba talihsizlik yaşamış ve Samudio ile girdiği mücadele sonrasında kaval kemiği kırılmıştı.

6-8 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Ayağı alçıya alınan Uruguaylı kalecinin ayağının iki yerinde kırık olduğu tespit edildi. Sezonu kapatan Uruguaylı kaleci 6-8 ay arası sahalardan uzak kalacak.

Muslera'nın röntgen filmi

YORUMLAR 118
  • Selin Belinay 3 yıl önce Şikayet Et
    Muslera hayranıyım çok üzüldüm futbol oynuyor ve ilgileniyorum ben bir kızım ve benim gibi diğer kızları destekliyorum Galatasarayıda çook seviyorum ben daha 12 yaşındayım geçmiş olsun fernando muslera
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    ASLANLAR GİBİ GERİ DÖNECEK MUSLERA. Şimdi biraz özleme zamanı. Herşey bitti diye düşünenlere 23'e ♡ 7 kaldı Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun muslera. Senin bu durumuna gülenlerin basina aynisi gelir.
    Cevapla
  • karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ve Allah (CC) kimseye göstermesin ... Hayırlısı ney ise o olsun EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle