Fernando: Burada olağanüstü hal uzatıldı!

Galatasaray'dan geçtiğimiz yaz ayrılarak Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı oyuncu Fernando, koronavirüs salgını ve ayrılık süreciyle hedeflerini anlattı.

Fernando: Burada olağanüstü hal uzatıldı!
Fernando: Burada olağanüstü hal uzatıldı!
GİRİŞ 14.04.2020 20:14 GÜNCELLEME 14.04.2020 20:15

Fernando Reges'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Evde kalıyoruz, ayrılmıyoruz. Süpermarkete sadece bir kişi gidebiliyor. Açıkçası katı bir karantina var burada çünkü İspanya virüsü olabildiğince çabuk sonlandırmak istiyor. Bunun da tek yolu evde kalıp, yaymamak.

"BURADA OHAL UZATILDI"

 

 

Oyuncular da, kulüpler de ligin ne zaman devam edeceğini bilmiyor. Ne zaman tekrar idmanlara başlayacağımız da belirsiz. Burada olağanüstü hal 26 Nisan'a kadar da uzatıldı.

"26 NİSANDAN SONRA KARAR VERİLECEK"

Sanırım 26 Nisan'dan sonra bir karar verilecek ve hepimiz ne olacağını göreceğiz. Futbol geri döndüğünde, tekrar hedeflerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

"SEVILLA'YA GELME KARARIM KOLAYDI"

Galatasaray'dan Sevilla'ya gelme kararım benim için kolay oldu. 2 yıldır Türkiye'deydim ve 2 şampiyonluk kazandım ve daha fazlasını istedim. Teklif gelince hemen ayrılma kararı aldım.

"AYRILMAK İÇİN YÖNETİMLE KONUŞTUM"

Galatasaray'dan ayrılırken 1 yıl daha sözleşmem vardı ve başta beni göndermeyeceklerini düşündüm. Sevilla teklif yaptıktan sonra onlarla konuştum ve anlaşmaya vardık.

"SÖZLEŞMEMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM"

Kariyerimi en iyi şekilde bitirmek istiyorum. Sevilla ile 2 yıl daha sözleşmem var ve önce bunu sonlandırmayı düşünüyorum. Sözleşmemin son senesine girdiğimde ne yapacağımı düşüneceğim.

KAYNAK: SPORX