Galatasaray o minik taraftarı statta ağırladı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yöneticiler, Fenerbahçe stat turunda üzerindeki Galatasaray kıyafeti ters çevrilen Duhan Emir ve ailesini statta ağırladı.

Galatasaray o minik taraftarı statta ağırladı
Galatasaray o minik taraftarı statta ağırladı
GİRİŞ 19.05.2019 17:29 GÜNCELLEME 19.05.2019 17:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Geçtiğimiz günlerde rakibimizin stadında üzücü bir olay yaşayan minik taraftarımız Duhan Emir, Futbol Takımımızın oynayacağı Medipol Başakşehir maçından önce Başkanımız Mustafa Cengiz, Yardımcı Başkanımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut Recevik ve Özgür Savaş Özüdoğru ile bir araya geldi. Duhan Emir’i ofisinde ağırlayan Başkanımız Mustafa Cengiz, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Mustafa Cengiz şunları söyledi:

 

 

“Toplumsal bütün düşüncelerde, ki Galatasaray da bir sivil toplum örgütüdür, bütün hareketler aidiyet ve sahiplenme ile kaynaklanır. Burada bizim gösterdiğimiz bu küçük çocuğa sahip olduğu duyguyu bizim sahiplenmemiz. Rakip camialar da bizim saygı duyduğumuz, çocuklarını sevdiğimiz bir olgu. Türkiye’de ayrı ayrı kulüplerin olma nedeni ne dini ne siyasi ne tarikatlar ne ırksal ne coğrafik bir temele dayanmamaktadır. Aynı aile içerisinde biri bir takımı, diğeri öbür takımı sevebiliyor. Rakip takım mensupları da bizim anamız, babamız, dayımız, kardeşimiz, yakın arkadaşımız. Sadece renkler farklı, o renklere gönül vermiş. Bunu bir düşmanlığa çevirmek, bunu küçük çocuklar üzerinden ötekileştirmeye çevirmek çok yanlış. Biz böyle şeylerin olmamasını diliyoruz. Bizim stadımıza ya da müzemize gelen her renkten çocuğu üstündeki forma ne olursa olsun herhangi bir provokasyon değilse sevgi, saygı ve muhabbetle karşılaşırız. Ben bütün camialarda da böyle olduğuna inanıyorum ve böyle olmasını da diliyorum.”

YORUMLAR 3
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerlilerde bir sıkıntı var galiba. Ben de bir keresinde sanırım 10 yıl oldu. onlara ait bir halısahada maça gidecektim sakın bjk forması giyme dediler izin vermiyorlar dediler şaka zannettim maçtan önce gs forması giyenlerin formalarını çıkartmışlardı çok şaşırmıştım. Bu ne tahammülsüzlük pes demiştim. Hala aynı zihniyet devam ediyor demek ki.
    Cevapla
  • Haknur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu terbiyesizliği yapanlar cezalandırılmalı yazıklar olsun Yunan forması olsa böyle yapmazlar.Çocuk bu çocuk yazıklar olsun
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Duhan Emir♡ GS
    Cevapla