Galatasaray yönetimine ibra şoku!

Galatasaray Kulübü mali genel kurulunda başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Tüzüğe göre yönetim 1 ay içinde seçim kararı almak zorunda. Mustafa Cengiz, yeni yapılacak seçimde aday olamayacak.

GİRİŞ 23.03.2019 23:00 GÜNCELLEME 23.03.2019 23:44
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Galatasaray, uzun yıllar unutulmayacak bir mali ve idari genel kurul yaşadı ve yaklaşık 13 saat süren toplantı sırasında Mustafa Cengiz yönetimi, ilk dönemiyle mali ve idari yönden ibra edilirken; 2. dönem mali yönden ibra edildi ancak 27 oy farkla yönetsel olarak ibra edilmedi.

1 AY İÇİNDE SEÇİM KARARI! MUSTAFA CENGİZ ADAY OLAMAYACAK

Galatasaray'da idari yönden ibra kararının çıkmamasının ardından Mustafa Cengiz ve yönetiminin 1 ay içinde seçim kararı alması gerekiyor.

Tüzük gereği Galatasaray SK mevcut yönetiminin 23 Mart - 23 Nisan arasında seçim kararı alması gerekiyor. 23 Mayıs’a kadar da en geç seçimin yapılması gerekiyor.

Tüzüğe göre seçime gidecek olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, bu seçimde aday olamayacak.

 

 

YORUMLAR 36
  • Halim Demircioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayı gs. liseli bir avuç yahudi azınlık yönetiyor. derhal bunun değiştirilmesi lazim
    Cevapla
  • EEEEEEYYY 5 yıl önce Şikayet Et
    GS artık Türk halkının takımı olmalıdır....
    Cevapla
  • Çavuş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim istanbulda 15 milyon insan var olsa olsa bunun 5 milyonu gs taraftaridır nereden çıktı bu 30 milyon taraftar gs lisesinin kavgasını gürültüsünü anadolu insanı dinlemek zorunda değil herkes kendi memleketinin takımını tutsun bize ne
    Cevapla
  • zehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı mı zannediyorsun kendini, başka ilde GS taraftarı mı yok, sabah sabah ne içtin?
    Cevapla
  • Yurdum insanı 5 yıl önce Şikayet Et
    ben ultraslan olarak bu saatten sonra başakşehir takımının maçlarına giderdim nede olsa Galatasaray hiç bir zaman taraftarlarin olmadi olmayacakta...
    Cevapla
  • zehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kan emici dinozorlar yine görev başında, liseli olmayan biri birazcık kıpırdansın başarı konusunda, hemen devreye giriyor vampirler. Doymadılar sülük gibi sömürmeye. 30 milyon taraftar var kaç tanesi liseli acaba. Ama liseli yönetmeyince takımı kıyameti koparıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle