Terim'den müjde gibi sözler! Asamoah...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kupada oynadıkları Bucaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.12.2017 22:51 GÜNCELLEME 26.12.2017 23:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İşte Fatih Terim'in sözleri;

"Bu tip maçlar tehlikeli maçlardır. Muhakkak ki, güç farkı var. Bucaspor koşarak, mücadele ederek, bozarak kendine avantaj sağlayan bir takım olacaktı ki, öyle oldu. En önemli şey, oyuncularımın ciddi olması."

"SELÇUK'U KAZANMAMIZ LAZIM"

"Selçuk'un attığı frikik golleri, Selçuk'un attırdığı goller... 7. senesi belki de. Selçuk'u kazanmamız lazım. Sinan'a da söyledim, o formayı almak isterse, ben veririm ona, alternatif düşünmem."

"BURASI GALATASARAY, KOLAY GELİNMİYOR"

"Yasin'den çok memnunum. 48 saat önce maç oynamış. Her maç, Galatasaray 28'inin nasıl yazılacağını bize gösterecek. Herkes, nerede nasıl şans bulursa, kullanmak zorunda. Burası Galatasaray kulübü, kolay gelinmiyor. O formanın hakkını vermek zorundasınız."

"1-2 YERE TRANSFER YAPACAĞIZ"

"Çok fazla değil ama, hazırlık maçı oynamak istiyorum. Antalya'da bu fırsatı bulabiliriz. 1-2 yere oyuncu bakacağız. Çok fazla isteğim yok zaten. Halletmeye çalışacağız"

ASAMOAH AÇIKLAMASI

"Asamoah benden önce gelişmiş ve ilişkiyi anlattıklarında gelebilir gibi bir ümit vardı ama, olmayabilir diye bir şerh koymak lazım oraya. Doğru bir transfer, iyi bir oyuncu, ümit ediyorum devre arası olur. Asamoah'ın alternatifini de düşünmemiz lazım, ikinciyi de, üçüncüyü de, ki neredeyse yok. Bugün Lato iyi oynamasına rağmen."

YORUMLAR 25
  • Hasanbb 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben gs lı değilim. Futbol fanatiği hiç değilim. Fakat bu adamın ülke ve gs camiasında bu denli ön planda oluyor olmasına aklım şaşıyor. Adam hakkında İtalya da eski futbolcularının anlattıklarını ve yazdıkları kitaplardaki hatıralarını okuyun. Ego ve kapris abidesi.Milli takıma yaptıkları, son gs macerasını ve gönderilme aşamasına kadar gelişini unutmadık henüz. Gs için en büyük talihsizlik bu adama gebe kalmalarıdır. Yazık ve Türk futboluna kazık. Ha aldığı paradaki benim payım haram zıkkım olsun!
    Cevapla
  • Sami Yen 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray gümbür gümbür kazanmaya başlayınca fenerliler ve sözde gsliler saldırmaya başlamış.. Türkiye futbol tarihini Galatasaray yazar, hatta Avrupa!
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Baklava börek de isten mi yanında.. Tudor'u varken, hatır gönül işi, belki dedik.. Tudor'u o şekil yolladıktan sonra, istersen Hajduk Split futbolcu göndersin sana.. Olmaz mı..
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    sahte kabadayi bu sinemalarda
    Cevapla
  • yaramaz55 6 yıl önce Şikayet Et
    yap yap imPARAtor nede olsa para lazım dimi. federasyon ödemedi daha aç kalmışsındır sen şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle