Galatasaray'dan kupa tepkisi: Zarar ettik

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu karşılaşmasında Dersimspor'u 5-1 geçen Galatasaray'da Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan kupa tepkisi: Zarar ettik
Galatasaray'dan kupa tepkisi: Zarar ettik
GİRİŞ 25.10.2016 23:39 GÜNCELLEME 25.10.2016 23:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Özlenene görüntüler oluştu... İki takım taraftarları rakiplerini tribüne çağırdı. Keşke bütün maçlar böyle bitse... Skor olarak da aynı şekilde. Dersimspor da oynamaya izin verdi. Gelen taraftarlar oyundan zevk alsın diye saha çıkmışlar. Onlara da teşekkürler. Bu turlarda olabilecek seyir için en güzel maçlardan biri oldu"

"BUGÜN BU MAÇTA ZARAR ETTİK"

"Elemelerden başladığımız için başta kızmıştık. Fakat bizim için de iyi oldu. Sakatlıktan dönenler ve oynamayanları görmek için fırsat çıktı. Teknik direktörümüz de pek çok taktik denemiş oldu. Sakatlık olmadığı için sevinçliyiz. Gruplara kaldık. Türkiye Kupası çok önemli bir organizasyon. Fakat kulüplere külfet olmaması lazım. Biz kulüp olarak bugün bu maçta zarar ettik. Federasyonun buna bir çözüm bulması lazım…"

"ADANASPOR'DAN ÜSTÜNÜZ"

"Adanaspor karşısında kadro kalitesi olarak üstünlüğümüz var. Kazanmamız lazım. Adana için de önemli bir maç olacak. Artık bütün takımlar çok koşup rakibini bozuyor. Zor maç olacak ama kalitemizle onları yenecek güçteyiz…"

YORUMLAR 2
  • «««KARA»»» 7 yıl önce Şikayet Et
    zarar ettinizde bakin bakalim baska ülkelere ne kadar para. veriyolar kupa larda iyice bi arastirin .en cok parayi kupada türkiye veriyo okadar oyuncu aldiniz.oynatmadan yolladiniz simdi zarar ettik diyosunuz
    Cevapla
  • Fatih unal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne zararı anlamadım
    Cevapla