Riekerink'ten bomba açıklama! Selçuk-Sneijder...

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, form düşüklüğü nedeniyle eleştirilen Selçuk İnan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Riekerink'ten bomba açıklama! Selçuk-Sneijder...
Riekerink'ten bomba açıklama! Selçuk-Sneijder...
GİRİŞ 15.09.2016 14:33 GÜNCELLEME 15.09.2016 14:34

Hollandalı hoca şöyle konuştu: "Selçuk inanılmaz saygı duyduğum bir oyuncu. Kişiliği, karakteri çok önemli. Karakterine daha çok saygım var. Yapılan değişiklik farklı yorumlandı. Bireylerden ziyade takımın başarısı önemli. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Kadromuz çok geniş. Değişik tercihler olabilir. Bunlar yanlış anlaşılmamalı. Selçuk'la ilgili aklınıza bir şey gelmesin. Bu sezon seçeneklerimiz fazla. Takım içerisindeki rekabet arttı, bu rekabet bizleri mutlaka daha iyi yerlere getirecektir.

- G.Saray, geçen sezon Beşiktaş'ın 28, F.Bahçe'nin 23 puan gerisinde kaldı. Bu bir daha yaşanmamalı, bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

- Sneijder'le ilk 11'i beraber yaptığımız iddiası saçma. Galatasaray'ın teknik direktörü benim. Geçen sezon takımı devraldım ve yüzde 100 kararları ben alırım. Yönetimden biriyle taktikle ilgili herhangi bir şey konuşulmuyor. Buna bir açıklık getirelim.
- Lukas Podolski'nin tedavi süreci devam ediyor. Hafta İstanbul'a takımla birlikte olacak."