Denayer'in öfkesi dinmiyor! "Pep adam değil"

G.Saray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'in Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'ya tepkisi sürüyor.

Denayer'in öfkesi dinmiyor! "Pep adam değil"
Denayer'in öfkesi dinmiyor! "Pep adam değil"
GİRİŞ 07.09.2016 12:45 GÜNCELLEME 07.09.2016 12:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Futbol hayatını Galatasaray'da sürdürmek istediğini dile getirmesine rağmen M.City yönetimi Denayer'i, Guardiola'nın raporu doğrultusunda Sunderland'a kiralamıştı. Bu olay sonrası Belçikalı genç stoper, geçtiğimiz günlerde "Şerefsiz Pep" ifadesi yer alan tweeti beğenerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Transferin perde arkasını anlatan Levent Nazifoğlu "Mancester'da bir Aslan var" sözü sonrası sarı kırmızılı taraftarlar tarafından sempatisi daha da artan Jason Denayer, tepki çekecek bir tweeti daha beğendi.

Zlatan Ibrahimovic'in Barcelona'da forma giydiği dönemde "Guardiola adam değil" sözü bir taraftar tarafından Denayer'i de etiketliyere paylaşıma sunuldu. Belçikalı stoper bu paylaşıma kayıtsız kalmadı ve kendisine gönderilen bu tweeti de beğendi.

.

YORUMLAR 2
  • RTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayında adamın Galatasaray olmadığı için tepki verdiğini sanacak kadar saf değilsinizdir bence. Adam bu sene M.City den gitmek istemiyordu, bir ümit. Bu da kadroya almayınca zaten istemiyor bende sallayım demiş.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    dedi bir üç yıldızlı...
    Cevapla