'Kadıköy bu kez düşecek'

F.Bahçe'yi en ince noktasına kadar analiz eden deneyimli hoca, 16 yıllık hasreti bitirme talimatı verdi.

'Kadıköy bu kez düşecek'
'Kadıköy bu kez düşecek'
GİRİŞ 25.10.2015 03:59 GÜNCELLEME 25.10.2015 17:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'na galibiyet parolasıyla gidiyor. Süper Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 4 haftada 5 puan toplayan sarı-kırmızılılar, son 4 maçını kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı mağlup eden ve büyük moral kazanan Cimbom, bugün Fenerbahçe'yi de yenerek, çıkışını sürdürmek istiyor. 

ŞAMPİYONA YAKIŞSIN

Kadıköy'de yaklaşık 16 yıldır galip gelemeyen Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin artı ve eksilerini belirledi.

Benfica maçını kazanan kadroyu aynen sahaya sürme kararı alan başarılı çalıştırıcı oyuncularıyla yaptığı toplantıda da ''Şampiyon takıma yakışır bir mücadele bekliyorum. Kadıköy'deki diğer maçları unutun ve sadece anı yaşayın. Her takımı yenebilecek güçte bir ekibiz; Fenerbahçe'yi de sahasında yenebiliriz'' diyerek galibiyet emri verdi. 

YORUMLAR 3
  • GRAL 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl analiz edeceksin. Günümüz öbür günü tutmuyor.ne oynadığımız belli değil. belki de en büyük avantajımız bu olacak. Kadıköy kolay kolay düşmez
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadikoy fenerin kalesi Bir kale feth etmeden dusmez
    Cevapla
  • ömer Özdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiğimiz 15 yıl boyunca da her hoca senin söylediğini söyledi ama sonuç gene aynı oldu. O sizin dediğiniz de bir gün olacak ama o gün bu gün değil.
    Cevapla