Galatasaray'da Mancini dönemi sona erdi!

Galatasaray, Teknik Direktör Roberto Mancini'yle olan sözleşmenin karşılık olarak fesh edildiğini açıkladı.

Galatasaray'da Mancini dönemi sona erdi!
Galatasaray'da Mancini dönemi sona erdi!
GİRİŞ 11.06.2014 14:00 GÜNCELLEME 11.06.2014 17:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama:

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini istifasını yönetime sundu. İtalyan teknik adamın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 

Kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'an gönderilen bildiride, "Roberto Mancini'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi. Bildiride şu ifadeler kullanıldı: 
"Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini  arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine  ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan  ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve  karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür  ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur ."

 

YORUMLAR 6
  • Yusuf Taha Güler 9 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Hoca. Sayın başkandan isteğim yarım sezon da olsa Yılmaz Vural hocaya şans versin. Fenerbahçe yerli hocayla bu sene neler yaptı bir baksınlar. Kendi insanımıza değer vermesini bilirsek başarı gelir. Yabancı hoca yarım sezonda ancak ülkeye adapte oluyor. Yılmaz Vural hoca çalıştırdığı bütün takımları dipten alıp üstlere taşımıştır. En son çalıştırdığı Mersin İdman Yurdu takımı önümüzdeki sene Süper Lig'te mücadele edecek. Geçen sene Elazığspor'u düşme hattından kurtardı. Ama yerli olduğu için ağzıyla kuş tutsa Aysal başkan onu takımın başına getirmez.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    lucesku da lucesku diyenler adam 70 yasina geldi her an olup de takimi bassiz koyyar ona gore. 68 yasindaki adamin hayati belli cogu doktor kuyrugunda hastane yataginda gecer en fazla 1 2 sezon u kurtarir gs gibi takimlarin gunu kurtarmak yerine uzun vadeli planlari olmali
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkurler Mancini. Hedefimiz hep Luce idi ama Lucescu icin takimdaki yerli kadrosu yetersiz. Bu yerli kadrosu ile 'Dunya Takimi' olunmaz. Super Lig ve Sampiyonlar Ligi grup maclari icin Yilmaz Vural yeter de artar bile. Not; Turk Hocalari cok fazla elestiren biri oldugumu bilen bilir. Ona ragmen bu sefer Yilmaz Hoca.
    Cevapla
  • şakir yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    takdir ve tebrik!. fenerbahçeli biri olarak, ünal aysal'ı, sözleşmenin Türk tarafınca feshedilmesi için Mancini tarafından uygulanan taktik ve yıldırma politikasına aynı şekilde direnerek, para kaptırmadığı için takdir ve tebriklerimi sunuyorum. Bundan sonra adam gibi sözleşmeler imzalamaları için bütün Türk Futbol dünyasına çağrıda bulunuyorum.
    Cevapla
  • Metin Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Hahahy Fener yine şampiyon olur busene. Fatih Terimi çok ararsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle