İsrail'den flaş iddia! "İstanbul'a gitmeyeceğiz"

Maccabi Tel-Aviv'in UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın eşleştiği 8 takım içerisinde bulunması sonrası İsrail basını bu karşılaşmanın tarafsız sahada oynanacağını iddia etti.

GİRİŞ 31.08.2024 17:55 GÜNCELLEME 01.09.2024 00:46
Bu Habere 238 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt, Ajax , Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşti.

Maç tarafsız sahada oynanabilir iddiası

İstanbul'da oynanması gereken Maccabi Tel Aviv-Beşiktaş maçıyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İsrail basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı mücadele tarafsız bir sahada oynanabilir.

Basketbol maçları örnek gösterildi

Haberde bu iddiayı desteklemek için Türk ekipleriyle İsrail takımlarının son dönemde yaptığı basketbol maçları örnek gösterildi. Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'da oynayacağı maçın geçmişte Litvanya'ya alındığı belirtildi.

Aynı şekilde Anadolu Efes ile oynayacakları karşılaşmanın ise Letonya'da oynandığı vurgulandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 238
  • GERÇEK 1 hafta önce Şikayet Et
    Niye tarafsız sahada olacak anlamadım canice saldırıp insanları katleden bizmiyiz ki tarafsız sahada oynansın gelirsen oynarsın gelmezsen hükmen yenik sayılırsın o kadar başka bir saha teklifi gelirse beşiktaş kesinlikle kabul etmemeli
    Cevapla
  • Zafer 1 hafta önce Şikayet Et
    Gelmezlese hükmen mağlup sayilsinlar yada Avrupa kupalarında almasınlar Rusya takımları niye yok o zaman Yahudi takimida olmasın
    Cevapla
  • Yakup reis 1 hafta önce Şikayet Et
    O kadar ortağınız varki türkiyede paşa paşa gelirsiniz boş ruzgar yapmayın
    Cevapla
  • M AÇIKGÖZ 1 hafta önce Şikayet Et
    Cehenneme gidin
    Cevapla
  • serdar 1 hafta önce Şikayet Et
    avrupada olmayan bir ülke nasıl oluyor bu organizasyona katılabiliyor?suriye filistin ürdün lübnan mısır libya cezayir fas hepsi katılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle