Portekiz'den Türk hakemlerine görülmemiş çağrı: Bizim ülkemizde maç yönetin!

Halil Umut Meler'e destek açıklamasında bulunan Portekiz Futbol Federasyonu Türk hakemlere kendi liglerinde görev vermeye hazır oldukları belirtildi.

Portekiz'den Türk hakemlerine görülmemiş çağrı: Bizim ülkemizde maç yönetin!
Portekiz'den Türk hakemlerine görülmemiş çağrı: Bizim ülkemizde maç yönetin!
GİRİŞ 13.12.2023 19:34 GÜNCELLEME 13.12.2023 19:34
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonucu, hakemler birlik olarak maçlara çıkmama kararı almıştı. Bu kararın üzerine Portekiz Futbol Federasyonu harekete geçti.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan TFF'ye gönderilen mektupta, "Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırıdan sonra hem destek, hem de rekabeti korumak amacıyla Türk hakemlerine ligimizde görev vermeye hazırız. Birlikte hakemliği güçlendirmek ve korumak, sporla ilgilenen herkes için güvenli ve adil bir ortam sağlamak için çalışabiliriz. Hepimiz hakemlerin güvenliği konusunda endişelenmeliyiz. Adil rekabette hayati bir rol oynayan hakemleri korumamız gerekir." ifadeleri yer aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 155
  • Plt 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim hakemler Orda böyle yapamazlar direk öldürürler
    Cevapla
  • Mert 4 ay önce Şikayet Et
    Doktorları kovdular 6 ayda anca randevu alabiliyorsun, sıra hakemler de, başını kaldıracak meslekler kovulacak,
    Cevapla
  • DADAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    Hiçmi bu ülkede haksız hukuksuz yere insanlar kamu görevlileri dayak yemedi yumruk yemedi ölmedimi bu olayı neden bu kadar şişiriyosuz tm uygun bir davranış değil bu memlekette bir hiç uğruna nice baba yiğitler toprak oldu şehitler oldu bu kadar gündem etmediniz yazıklar olsun
    Cevapla
  • Öğretmen 4 ay önce Şikayet Et
    Hemen gönderin lütfen
    Cevapla
  • Kadir 4 ay önce Şikayet Et
    Keşke gitseler iki maç sonra kovarlar hepsini ama gitmezler çünkü onlarda biliyorlarki orada tutunamazlar cunki
    Cevapla
  • Ömer 4 ay önce Şikayet Et
    Nasıl olacak bu hakemlik işi sen öğret o zaman, Halil Umut melerin dayak yediği maçı hep izledim gerçekten adaletli yönetmiş maçı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle