Zayyat Kafkas'tan Halil Umut Meler açıklaması: Kalbi çok yaralı!

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, hakem Halil Umut Meler’i ziyaret ederek, “Kalbi çok yaralı gördüm hocamı, çok umutsuz gördüm Türk futbolu adına. Moral bozukluğu doğaldır.” dedi.

Zayyat Kafkas'tan Halil Umut Meler açıklaması: Kalbi çok yaralı!
Zayyat Kafkas'tan Halil Umut Meler açıklaması: Kalbi çok yaralı!
GİRİŞ 12.12.2023 02:23 GÜNCELLEME 12.12.2023 02:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından Meler, Ankara Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Meler’i ziyaret eden Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas açıklama yaptı. Meler’in umutsuz olduğunu söyleyen Kafkas, “Kalbi çok yaralı gördüm hocamı, çok umutsuz gördüm Türk futbolu adına. Moral bozukluğu doğaldır. Kendisine başkanımız Ertuğrul Doğan'ın geçmiş olsun mesajlarını ilettim. Üzücü bir olay, hepimizi derinden yaraladı. Türk sporu adına, Türkiye'nin dünyadaki imajı adına her bakımdan kabul edilebilir bir olay değil. İnşallah bu son olur. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olayın spor camiasını yaraladığını söyleyen Kafkas, “Ülkenin dünyadaki vizyonu açısından bir problem. İmaj açısından çok kötü. Daha da kötüsü; kavgada bile biriyle kavga ettiğiniz zaman, biri yere düştüğü zaman diğer bırakır. Yerde atılan tekmelerin hocamızı daha derinden yaraladığını duydum. Spor yasası önemli değil, insanlık yasası önemli. Her açıdan suç bu yapılan. Yapılanı hiçbir şekilde doğru bulmuyoruz" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İki yüzlü insanlar
    Cevapla
  • Ege 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemlerin canını en çok yaktığı takım Trabzonspor dur. Koşa koşa hastaneye mi gittin. Yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • hassoo00 4 ay önce Şikayet Et
    Sizde bu hakemler yüzünden her sene şampiyon oluyonuz ama bir sene olmadığınız zaman da hakemlere en aşağılık ifadeleri kullanan sizsiniz..
    Cevapla
  • murat bey 4 ay önce Şikayet Et
    Saygısızlık etme... polis otolarını atese verende sizin taraftarınız
    Cevapla
  • AliT 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm kulüpler ayağa kalkıp TFF'yi istifaya çağırın Perşembe nin gelişi Çarşamba dan belliydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle